Naslovnica Showbiz Estrada

Evo koga Dino Jelusić ljubi već šest godina

Čini se kako nagađanjima oko odnosa Tare Thaller i Dine Jelusića dolazi kraj. Naime, Dino Jelusić je off-the-market i to već šest godina.
19. travnja 2019. u 08:35 9 komentara 49019 prikaza
Foto: Instagram/Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što se kroz cijelu sezonu emisije "Zvijezde pjevaju'' nagađalo o prirodi odnosa pjevačkog para Jelusić – Thaller, čini se da se fanovi moraju oprostiti od romantične ideje da nešto između Dine i Tare zapravo postoji.

NA FACEBOOKU Dino Jelusić progovorio o odnosu s Tarom Thaller: 'Neugodno mi je'

Naime, 26-godišnji pjevač odavno je zauzet i u vezi je već šest godina s djevojkom iz Virovitice, Stellom Kim Janković. Ova pravnica nije trpjela nagađanja o Dini i Tari pa je odlučila zaključati sve profile na društvenim mrežama.

Na zajedničkim fotografijama kojih nema mnogo, ipak postoje komentari koji potvrđuju prisan odnos između nje i Dine.

– Moja ljepotica, budimo čudni skupa, bebo moja – stoji kao Dinin komentar na Facebooku uz mnogo srca. U jednom intervjuu za Telegram Stella je izjavila da brzo plane jer je temperamentna, ali čini se da se Dino dobro nosi s tim. Tom prilikom Stella je pozirala u gaćicama i košulji, a Dino ju je potpuno podržao.

Zvijezde pjevaju Krešimir i Ivana u polufinalu oprostili su se od showa

Podsjetimo, nedavno se pjevač osvrnuo na sva nagađanja oko njegova i Tarina odnosa te se obračunao s medijima putem društvenih mreža optuživši ih za ''donošenje žutila''. On se, tvrdi, ne želi pojavljivati u medijima u takvom kontekstu jer je u showu ''radi pjevanja''.

Zvijezde pjevaju Najmlađi pjevački par oduševio, a Frano se za dlaku spasio od ispadanja

– Ne, Tara i ja nismo skupa, samo se jako dobro slažemo. Od prvog dana kad su nas vidjeli skupa u produkciji svi su rekli ''Ajme, vas dvoje ste tako slatki zajedno'', tako da sam se nekako pripremio na to – objasnio je Dino za 24 sata.

Ovi parovi ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • bedakx:

  Pogledao te Stelline slike. Dino neće s njom na duže sigurno ;)

 • Avatar Grubi
  Grubi:

  'ko vam je taj Dino ? Stela ? Tara ?..... Nadam se da sada nećemo biti zasuti člancima o ovim eminentnim likovima kao sa Ellom Dvornik......

 • sohnahoakasaa:

  No hvala Bogu da je 'iskrsnula' cura. Već smo mislili da je čuček...