Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s dišnim sustavom

Esma Redžepova hitno je hospitalizirana

Esma Redžepova
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
30.11.2016.
u 08:55

Zdravstveno stanje kraljice romske glazbe sada je stabilno, a u bolnicu je primljena zbog upale pluća i bronhija

Kraljica romske glazbe Esma Redžepova završila je u bolnici zbog problema s dišnim sustavom. Kako javlja Blic, legendarna glazbenica u bolnicu je primljena zbog upale pluća i bronhija koju nije na vrijeme izliječila. 

Njezina dobra prijateljica i osoba zadužena za Esmine odnose s javnošću Zorana Kostova u priopćenju je kazala da je pjevačica dobro i da je njeno zdravstveno stanje stabilno. 

– Točno je, Esma je imala zdravstvenu krizu vezanu s funkcijom pluća. Kao što su nas obavijestili liječnici, radi se o bronhopneumoniji. Nakon liječničke intervencije, zdravstveno stanje Esme se brzo stabiliziralo i ona se sada osjeća mnogo bolje. Nadamo se i očekujemo da će se njezino zdravstveno stanje i dalje poboljšavati – kaže Kostova.

>>Većina djevojaka danas pjeva da pokaže silikone, a ne svoj glas

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Duba
09:00 30.11.2016.

sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije