Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u BiH: 'Nema posla za mene, platio sam dobru cijenu'

Foto: instagram
1/9
03.12.2021.
u 10:01

"Mnogi ne mogu naći posao zbog lopovluka i korupcije pa odlaze van raditi. Jer se ne gleda kvaliteta nego politička podobnost i rodbinske veze. A nadam se da sam o tome dao svoj jasan stav i platio dobru cijenu pa me zato u BiH i izbjegavaju", napisao je Enis.

Glumca Enisa Bešlagića (46) domaća publika trenutačno gleda u novoj sezoni RTL-ove humoristične serije ''Blago nama''. Mnogima omiljeni glumac, koji se proslavio ulogom portira Šemse u seriji ''Naša mala klinika'',  posljednjih godina sve više radi u Hrvatskoj, a trenutke odmora rado provodi u rodnoj Bosni i Hercegovini. Svojim se pratiteljima na Instagramu javio iz Tešnja, a u komentarima su se javili odmah i neki koji su Enisa pitali zašto radi u Hrvatskoj, a ne u BiH. Bešlagić im je odmah i odgovorio. 

"Radim u Hrvatskoj jer me u Bosni ne zovu baš, kao i mnogi gastarbajteri po svijetu što rade. Zato svaki dinar pošteno zaradim i ne kradem kao neki veliki domoljubi. Domovina je jedna, a to ne znači ako snimaš izvan nje da ne pripadaš istoj. Po tome bi sportaši  trebali igrati samo za BiH klubove. Ali mene baš i nešto ne zovu u reprezentaciju BiH kad se dijele uloge, a i ne treba... Tamo gdje me poštuju sa svim onim što ja jesam, onda dajem i ja ljubav i svoju zahvalnost. Puno šire gledam na to i nikada nisam želio biti niti kantonalni niti federalni glumac. Onaj koji krade svoju domovinu je izdajica, a ne onaj koji poštenim radom pokazuje ljubav", napisao je Enis. 

Foto: Instagram

Rasprava je odmah krenula dalje, a Enis je istaknuo i kako se ne smatra izdajicom domovine. "Ako čovjek nema posla u svojoj državi i radi negdje drugdje, je l' to izdaja domovine…? Nije ograničenje rada izdaja... ako trgovci svoje proizvode plasiraju na razna tržišta, to ne znači da je super da samo prodaju u BiH. Ako glumci glume u regiji, to je dobro i to je na ponos. Jer i kad Džeko igra za Inter, a ne za Želju, ne znači da nije patriot… vjerujem ja, prijatelju, u tvoju dobronamjernost, ali ovo inače pišem da znaš da ovdje mnogi ne mogu naći posao zbog lopovluka i korupcije pa odlaze van raditi. Jer se ne gleda kvaliteta nego politička podobnost i rodbinske veze. A nadam se da sam o tome dao i svoj jasan stav i platio dobru cijenu pa me zato u BiH i izbjegavaju. Ali ja tu živim i to je moja BiH, koliko i nečija druga… Ni više, a ni manje… Živ mi bio", zaključio je za kraj Enis Bešlagić. 

Foto: Instagram

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti' 

 

Ključne riječi

Komentara 29

BU
Budak
10:29 03.12.2021.

Jadna ti je naša kultura koja slavi najprimitivniji bosanski humor i gdje se slušaju cajke. Zvijezde su nam ovo i Severina. I nakon Jugoslavije Jugoslavija. Zahvaljujući i ovakvim drek medijama.

MO
modovisisajteMaraschino
10:13 03.12.2021.

Hrvatska ne valja nikome a svi se guraju u nju....

DA
damascus
12:08 03.12.2021.

Gledao sam njegov intervju na N1 gdje je zagovarao unitarnu (Izetbegovićevu), zapravo muslimkansku BiH, a o Hrvatima kao remetilačkom faktoru zbori sve najgore. Eto takvi nam dolaze po kruh u RH , a mi to pušimo. Ovdje janje a tamomo vuk prema Hrvatima. Prijetvoran čovjek, a što je naiteresantnije netko ga namjerno gura, jer istini za volju on i nije neki veliki glumac. Bitno je da ne voli Hrvate i to je dovoljno da ga se angažira u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije