Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJELA DVORNIK

Emotivna posveta: 'Fali mi ovaj čovjek i nikad se to promijeniti neće'

Danijela i Dino Dvornik
Foto: Facebook
1/5
07.09.2017.
u 11:33

Prošlo je devet godina od smrti legendarnog Dina Dvornika

Na današnji dan prije devet godina napustio nas je jedan od najvećih hrvatskih glazbenika Miljenko Dino Dvornik. Iako nas je napustio sa samo 44 godine, iza njega je ostalo mnogo pjesama koje su i danas nedostižne kvalitete mnogim glazbenicima u regiji.

Legendarnog glazbenika danas se prisjećaju brojni prijatelji i poštovatelji, a njegova supruga Danijela na Facebooku je objavila nekoliko zajedničkih fotografija uz posvetu:

– U svih ovih devet godina on mi je svaki dan u mislima, a pobrinuo se da ga barem jednom dnevno čujem.... Fali mi ovaj čovjek, i nikad se to promijeniti neće – napisala je Danijela.

>

Komentara 3

SO
SoloHan
13:32 07.09.2017.

Gotovo sa sigurnošću bi mogao ustvrditi da ona ne fali njemu. RIP Dino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije