Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan susret...

Emotivna influencerica otkrila odakle joj inspiracija za neobično ime kćeri: Najsretnija sam na svijetu!

Foto: Instagram/ paulasik
1/8
23.07.2021.
u 20:38

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica, Paula Sikirić (26)  jučer je u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu, a danas je otkrila i odakle joj inspiracija za neobično ime.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica, Paula Sikirić (26)  jučer je u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu, a sretnu vijest potvrdila je objavom na Instagram profilu.

-Arta Lia. 22.07.2021. 07:00 h, napisala je influencerica uz fotografiju iz rodilišta te tako otkrila ime kćeri. Danas je Paula videom na Instagram storiju otkrila i odakle joj inspiracija za neobično ime.

-Prije pet ili šest godina upoznala sam curu imenom Arta i tada sam joj rekla da ima najljepše ime na svijetu, da ga nikada do tada nisam čula i ako ću jednog dana imati kćer da će se tako zvati, započela je Paula.

-Lia je po želji moga zaručnika, odnosno zajedničkoj želji. Zajedno nam Arta i Lia zvuči jako melodiozno tako da je ostalo Arta Lia, dodala je influencerica. Paula je također odgovorila na još nekoliko pitanja koja su joj pratitelji postavili, a posebno je emotivno odgovorila na pitanje kako je tata proslavio bebu.

Foto: Instagram/ paulasik
-Tata je cijelo vrijeme bio s nama Proživljavao je svaki moj trud. Mislim da je najbitnije imati takvu podršku doma i takvu osobu kraj sebe. Najsretnija sam žena na svijetu!, zaključila je Paula.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Komentara 1

PI
PijemŽivce7
20:49 23.07.2021.

Brijem da je ova dijete nazvala tako samo za par klikova a dijete sada s tim imenom mora živjeti cijeli život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije