Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa

Emmi Watson ukradene su privatne fotografije i zato glumica podiže tužbu

Emam Watson
Foto: DyD Fotografos/DPA/PIXSELL
1/4
16.03.2017.
u 09:01

Emmini odvjetnici tvrde kako glumica na ukradenim fotografijama nije naga i da je riječ o fotografijama koje je prije nekoliko godina snimila sa stilistom

Emma Watson, zvijezda filma "Ljepotica i zvijer", planira podići tužbu zbog krađe njezinih fotografija s mreže, a njezini su predstavnici za tisak u srijedu opovrgnuli navode da je riječ o aktovima

"Fotografije koja je Emma snimila sa stilistom prije nekoliko godina ukradene su. Ne radi o fotografijama nage glumice. Odvjetnici su dobili upute i dalje nećemo komentirati", rekao je u izjavi za Variety njezin predstavnik za odnose s javnošću.

Društvene  mreže i blogovi tvrdili su da su fotografije nage Watson bile postavljene ovaj tjedan na neimenovanoj mreži za podjelu dokumenata.

Watson (26), koja se proslavila kao dječja zvijezda u ulozi Hermione Granger u sagi o "Harry Potteru", tako se našla u središtu zanimanja društvenih mreža ranije u ožujku zbog fotografija snimljenih za časopis Vanity Fair, među kojima je i jedna na kojoj su glumičine grudi obnažene

Kako je Watson i ambasdorica dobre volje za ženska pitanja i jednakost, kritičari su je nazvali licemjernom optužujući je za izdaju feminističkih ideala.

Waston je odgovorila da je feminizam pitanje izbora. "Radi se o slobodi,  o oslobađanju, o jednakosti. Ne vidim što moje grudi imaju s time", rekla je za Reuters. 

>>Emmu Watson osudili zbog toples fotografija: 'Mislim da je pogrešno shvatila feminizam'

>>Emma Watson je zbog ovih ludih zahtjeva izgubila ulogu u 'La La Landu'​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije