Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skromna, lijepa, uspješna

Ona je Eminemov najveći ponos! Pogledajte u kakvu je sjajnu djevojku izrasla mala Hailie

hailie jade kim mathers
Foto: Twitter
1/7
18.03.2015.
u 17:41

Kći slavnog Eminema izrasla je u prekrasnu curu, mladu i uspješnu

Dugo smo slušali o ovoj mladoj ljepotici, no nikad je nismo vidjeli. Zadnji put smo je vidjeli kada je bila djevojčica, a sada je 19-godišnja djevojka.

Kći slavnog Eminema izrasla je u prekrasnu curu, mladu i uspješnu. Slavni reper može samo biti ponosan na svoju lijepu Hailie Jade Scott Mathers. Ovog tjedna brojni korisnici Twittera prenose fotografiju lijepe Hailie, koja poprilično podsjeća na majku Kim. Svi su oduševljeni izgledom Eminemove kćeri. Osim što je prekrasna, Hailie je jako pametna. Najuspješnija je u svojoj generaciji, a proglašena je i kraljicom maturalne večeri.

Planira studirati psihologiju ili ekonomiju. Uza sve, nimalo se ne koristi slavom svog oca. Svi njeni profili na društvenim mrežama su privatni, a ona živi kao tipična tinejdžerica. U godišnjaku u školi je napisala da se najviše ponosi svojim roditeljima i da im je iznimno zahvalna. Čini se da kaotična obiteljska situacija i nije omela mladu Hailie, a Eminem je obavio sjajan posao. Svaka čast.

>>Mladić preminuo dan nakon što je upoznao svog idola Eminema

>>Eminem postavio Guinnessov rekord! Provjerite koliko je izgovorio u šest minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije