Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditeljske muke

Elton John posjećuje savjetnika za odgoj svog sina Zacharyja

'Elton John and David Furnish arriving for the 69th Annual Golden Globe Awards Ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA on January 15, 2011. Photo: Press Association/Pixsell'
'Lionel HahnPress Association/Pix'
11.02.2012.
u 19:00

Dok popularni pjevač muku muči kako odgajati sina, upomoć je priskočila i njegova majka, 86-godišnja Sheila Farebrother s kojom glazbenik nije razgovarao tri godine.

Britanska glazbena zvijezda Elton John, koji je prije godinu dana dobio sina sa svojim partnerom David Furnishom, strahuje da će mali Zachary biti stigmatiziran, i to iz dva razloga: jer ima dva oca, od kojih je jedan jako popularan, a potom i stoga što je još puno ljudi koji ne prihvaćaju gay brakove.

– I David i ja odgajat ćemo ga tako da se ponosi i sobom i nama, da razumije da dolazi iz veze u kojoj je ljubav, njegovim dolaskom, prešla na jednu višu razinu – rekao je David, koji strahuje kako će se Zachary jednog dana nositi s popularnošću i predrasudama. Elton pak tvrdi da je očinstvo nevjerojatno iskustvo, posebno zato što nikada nije vjerovao da će imati obitelj.

Komentara 2

DU
durica
22:42 11.02.2012.

Novinari dragi - a kako su to Elton John i njegov partner \"dobili\" sina???

Avatar patkovic
patkovic
11:15 12.02.2012.

svi bili su sretni kad rodio se sin ... i biće kažu ... pametan i fiiiin to trebaju obradit nasi violinisti specijalno za svoga mecenu sto slini na piletinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije