Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o porocima

Elton John: Drogirao sam se kao i Whitney, baš je čudo što sam živ!

elton john
Pixsell
31.03.2012.
u 14:44

Glazbenik je priznao da je u prošlosti nekoliko puta bio žrtva psihičkog i fizičkog maltretiranja. Nije želio otkriti identitet tih ljudi, ali je istaknuo da su mu “bile veoma bliske i u dodiru s njegovom karijerom”.

Poznati glazbenik Elton John progovorio je o količinama kokaina kojeg je nekada uzimao i priznao da je pravo čudo što je i dalje živ. Da devedesetih godina nije bio ustrajan u odvikavanju, danas bi, uvjeren je, bio na drugom svijetu.

- Lako sam mogao završiti kao Whitney Houston, drogirao sam se podjednako često kao ona - otkrio je Elton.

Glazbenik otvoreno priča o nekadašnjoj ovisnosti o alkoholu i drogama, a “staroga sebe” je opisao kao nesigurnu i neurednu osobu.

- Da se nisam odrekao poroka, danas ne bih bio ovo što jesam. Ne bih imao Zacharija i Davida, ne bih imao ništa - rekao je.

Elton John priznao da je u prošlosti nekoliko puta bio žrtva psihičkog i fizičkog maltretiranja. Nije želio otkriti identitet tih osoba, ali je istaknuo da se radi o osobama koje su mu “bile veoma bliske i u dodiru s njegovom karijerom”.

Elton i njegov suprug David Furnish zajedno su već 18 godina, a nagađa se da bi par uskoro mogao dobiti još jedno dijete. Jednogodišnjeg Zacharija rodila je surogat majka, a kuma mu je bila Lady Gaga. Zajedno s njom Elton kreće u kampanju protiv vršnjačkog nasilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije