Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala u depresiju

Ellen: Razočarao me Elton i njegova reakcija kada sam priznala da sam gay

Foto: PA/Pixsell
1/3
15.03.2018.
u 21:01

Poznata voditeljica i komičarka prisjetila se kraja 90-ih kada je sve šokirala objavom da je lezbijka i nakon toga je ostala bez posla i sponzora

Komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres ušla je u povijest kada je javno u jednoj epizodi svog sit coma 1997. godine priznala da je lezbijka. 

Sada je dala intervju glumcu Daxu Shepardu i prvi put je otkrila kako se iznenadila količinom negativnih reakcija, a najteže joj je pala reakcija Eltona Johna i cijela situacija dovela ju je do depresije. 

- Čak je Elton rekao tada; Začepi više. Znamo da si gay. Budi smiješna. Nikada ga nisam upoznala i pomislila sam pa kakva je to podrška od osobe koja je homoseksualac. Ali svi su stekli dojam da ja stalno o tome pričam. To je povrijedilo moje osjećaje - rekla je Ellen.

Da će postati jedna od najpopularnijih televizijskih osoba tada Ellen nije ni sanjala i mislila je da je to nemoguće jer nakon priznanja da je lezbijka otkazali su joj njen sit com i ostala je bez svih sponzora.

- Ljudi su mi se rugali, bila sam zbilja u teškoj depresiji zbog toga. Zbog toga i zbog toga što mi je show otkazan osjećala sam kao da sam sve iznevjerila. Nitko se nije družio sa mnom, nisam imala agenta, nisam imala mogućnosti za posao, nisam imala ništa - prisjetila se Ellen.


 

Komentara 7

MA
mare0801
21:20 15.03.2018.

Dragi homoseksualci,oni među vama koji ste kao Elen,prvo gay,a onda sve ostalo,postali ste nepodnošljivi. Kao što joj je Elton John jasno rekao,u redu,gay si,a sada budi smiješna.Naravno,Elton J. je Englez.On ne mora biti politički korektan kao Obamina svita.

DO
domxerex
21:29 15.03.2018.

Ona očito još nije shvatila što joj je rekao Elton. Ali Elton ima 200% pravo. To si što jesi, OK a sada radi svoj posao najbolje što možeš i to je to. Neki misle ako su nešto drugačije da su sada posebni i da im svi zbog toga trebaju podilaziti. To je nažalost ta ružna obamina ostavština. To nije dobro ni za te "posebne" osobe. Jer čovjek treba raditi na sebi. Po nekima bi sada svi trebali reći "ja sam gay" i onda te nitko ne bi smio kritizirati ili najuriti sa posla bez obzira koliko loši bili. Eto što neki žele. A kod nas je bio u izradi prijedlog zakona po kojem bi svako javno poduzeće moralo na određenim funkcijamaimati određeni broj "gay" osoba i određeni postotag "gay" radnika. Bez da se provjerava je li netko "gay" Bila bi dovoljna njegova izjava. Neki nikako shvatiti da nije bitno tko si nego kakav si!

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:19 15.03.2018.

Još nisam sreo jednu zgodnu da je lezba sve neke ružne il im nešto fali, isto ove koje vode te njihove udruge.. ajde dajte jednu zgodnu pa da vas podupremo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije