Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dance zvijezda

Minea pokazala snimku s početka karijere kada je imala drugi imidž

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
14.03.2018.
u 12:33

Pjevačica i voditeljica na Instagramu je objavila video s početka karijere, a obožavatelji su joj poručili da je i dalje jednako zgodna

Njen hit "Vrapci i komarci" svi su pjevušili sredinom 90-ih, a danas je Renata Končić Minea, uz pjevačku, stvorila i uspješnu voditeljsku karijeru,  a na svom Instagramu prisjetila se i glazbenih početaka i podijelila je zanimljiv video.

U videu pjeva u kratkoj suknji i zlatnoj bluzi golih ramena. Njen stil tada je bio mnogo drukčiji od ovog danas, ali publika je voljela razdoblje u kojem je dance bio na vrhuncu, a Minea jedna od najvećih zvijezda tog glazbenog žanra. Obožavatelji su joj to dali do znanja u komentarima koje su ostavili ispod video koji je objavila.

– Old school baby! Zgodna onda, zgodna danas – piše u komentarima. 

 

 

🚫😂

A post shared by Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official) on

 

Komentara 4

PU
paul-umpe
14:05 14.03.2018.

sad je prava milfaca.Super izglesa

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:57 14.03.2018.

Super izgleda!Bomba!

BI
bihhib
08:05 15.03.2018.

Meni je curka ok. zgodna i sarmantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije