Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljena

Fani Stipković opet se u Španjolskoj druži s Hrvatima: Pozirala je s Ivom Šarić i Brunom Petkovićem

Foto: reuters
1/7
26.05.2022.
u 12:53

Bruno Petković i Iva Šarić svoju vezu drže podalje od javnosti, pa je tako ovo jedna od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija.

Sportska novinarka Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografiju s druženja u Madridu. Naime, s njom su se u gradu u kojem već godinama živi došli družiti Bruno Petković i njegova partnerica Iva Šarić. 

''Hrvati u Madridu'' napisala je Stipković uz fotku. 

Foto: Instagram

Bruno i Iva svoju vezu drže podalje od javnosti, pa je tako ovo jedna od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija. U travnju su se s Fani družili i Nikolina Ristović, ali i njen pokojni suprug Vidoje. 

Fani je Hrvatsku i rodnu Korčulu zamijenila Španjolskom prije nekoliko godina, a iako se odlično snašla rijetko ima priliku biti uz svoju obitelj i prijatelje. Ljeti se uvijek trudi posjetiti rodni grad, a nedavno se pohvalila kako ju je njezina majka Tina uz koju je jako vezana posjetila u Madridu.

- Mama me uvijek može nasmijati i svaki problem riješi tako da ga okrene na šalu. Osim toga, često me razvesele njezini paketi s mandarinama i marmeladom od smokava, koje s ocem uzgaja u Veloj Luci - ranije je izjavila voditeljica. Novinarka posljednjih pet godina živi u španjolskoj prijestolnici gdje je magistrirala je produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu. Podsjetimo, Fani je početkom godine potvrdila vezu s legendom Reala, bivšim nogometašem Fernandom Hierrom.

– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u večernjem izlasku. Španjolski mediji prve fotografije para objavili su u listopadu prošle godine, a Fani su opisali kao predivnu plavušu, plavih očiju i atletske građe koja je ukrala srce bivšeg izbornika ''Furije''. Zajedno su viđeni već nekoliko puta, u restoranima u Madridu gdje su bili u društvu prijatelja iz Hrvatske. Zajedno su gledali nekoliko mečeva tenisa u VIP loži Davis Cupa. 

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirala je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – pisali su Španjolci.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije