Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva kombinacija

Ella Dvornik pohvalila se fotografijom iz Varšave i pažnju privukla torbicom od 26 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/7
16.09.2021.
u 18:11

Influencerica je nosila torbu marke Bottega Venetta i gležnjače Valentino.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik nakon dvije godine je konačno otputovala u inozemstvo i to u Poljsku zbog poslovnih obaveza koje nije htjela još otkriti. Pratiteljima se pojadala kako je vrijeme u Poljskoj provela razmišljajući neprestano o svojim kćerima Balie i Lumi umjesto da je to vrijeme iskoristila za odmor.

- Prvo putovanje van države nakon 2 godine, bez djece. Razina stresa je bila na vrhuncu 🤣🙈 Čudan je taj strah i stres koji dobiješ kad postaneš mama, a odeš negdje bez njih. Sebi sam najgori neprijatelj pa čak i kad odem poslovno odradit nešto, umjesto da iskoristim trenutak i mozak bacim na pašu, ja cijelo vrijeme gledam slike od Balie i Lumi na tabletu i mobitelu 🤣🤣🤣 i razmišljam što su jele za doručak i kako im je bilo u vrtiću. Đaba mi govorile da jedva čekamo se malo maknemo od djece, kad ne možemo! - napisala je Ella. S njom su se složile brojne mame koje je prate na Instagramu.

Foto: Instagram

Ella je otkrila kako joj je ovo bio prvi boravak u Varšavi i oduševljena je gradom kojim se prošetala u upečatljivim modnim kombinacijama. Objavila je fotografiju iz taksija na kojoj nosi kožne hlače, crne Valentino gležnjače kojima cijena iznosi oko 9500 kuna te zelenu Bottega Venetta torba čija je cijena 26 tisuća kuna.

VIDEO Velimir Grgić: Nije čudno kako neki ne vjeruju u koronu, takve teorije širile su se prije 100 godina

 

Ključne riječi

Komentara 5

PE
PetiElement
18:23 16.09.2021.

Ok, znamo da ona dobiva lovu za to.. sponzori.. odnosno, to joj je "posao"... ali zašto vi to objavljujete? Isto padne neka pinka..? Pitam za frenda.....

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
18:31 16.09.2021.

Znaju li oni za ikakvu drugu torbu osim te "betežna veneta" i onih "lui vui ton".... tako mlada, a tako ukalupljena i neinventivna, siromašna duhom i nimalo hrabra 🤨 Otac joj je bio laf, novi ritmovi, novi zvukovi, kontra regula....a ona 😶

LE
Lezerni
01:56 17.09.2021.

Nemoj skucajno da bi netko rekao sto protiv nje! Ta je zasticenija od svetih krava u Indiji! I na bezazlene komentare o njoj sam smjesta dobijao banove na 7 dana!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije