Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubavna drama

Gospodin Savršeni više nije u vezi s Claudijom, ona poručuje samo jedno: Ne povezujte me više s tom osobom

Foto: Instagram
1/7
16.09.2021.
u 08:40

Na Instagramu su potvrdili ono o čemu su njihovi pratitelji već dugo nagađali.

Tijekom ljeta Goran Jurenec, gledateljima poznat i kao Gospodin Savršeni iz prve sezone ovog istoimenog RTL-ovog showa, nije se oglašavao na Instagramu i šutnju na društvenim mrežama prekinuo je jučer objavom koja je iznenadila mnoge. - Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9. lipnja 2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala - kratko je poručio u Instagram storyju. Bio je to njegov odgovor na objavu koju je njegova sada već bivša djevojka Claudia sat vremena prije njega objavila na Instagramu.

- Hej ljudi. Kao što ste primijetili, Goran i ja nismo više par. Pokušali smo spasiti našu vezu sve dok nije otišao u Hrvatsku, viđali smo se, ali previše stvari se dogodilo s obje strane. Želim mu sve najbolje, ali molim da se moje ime više ne povezuje s tom osobom - napisala je Claudia. Pratitelji ovog para već nekoliko mjeseci iz svako malo pitaju jesu li još u vezi jer su odjednom prestali objavljivati zajedničke fotografije koje su na početku veze objavljivali neprestano. Goran je u lipnju obožavateljima obećao kako će im objasniti status svog ljubavnog života, ali nije to napravio i sada je izbrisao sve zajedničke fotografije s Claudiom. S druge strane Claudia je pokušavala održati privid kako je među njima sve ok i smišljala je razne isprike zašto više nema zajedničkih fotografija s Goranom.

Podsjetimo, Goran i Claudia već su bili par prije nekoliko godina ali su prekinuli prije Goranovog odlaska u show "Gospodin Savršeni" gdje on upoznaje i zaljubljuje se u Hanu Rodić. S Hanom je u vezi bio dvije godine a njihov prekid odvijao se na društvenim mrežama gdje je svatko iznosio svoju stranu priče. Hana je tvrdila kako se Goran vratio Claudio dok je još bio s njom, on je govorio drugačije i tako su danima objavljivali svoje verzije priče. Goran i Claudia čak su pokrenuli i svoj YouTube kanal i živjeli su zajedno i djelovalo je kao da su skladan par, a što ih je razdvojilo sigurno će uskoro otkriti svojim pratiteljima.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
21:17 16.09.2021.

gospon savršeni je zapraf čuček i kad ove upače glu skuže onda ni lova ni tak važna. Kaj se nisu dogovorile prije ko ostali naši 'selebritiji' pa svako malo neko ima dečka ili curu a zapraf su si 'eletebete neznam kaj sam'.

DU
Deleted user
16:38 16.09.2021.

Placem....

A7
A7ibaba
08:52 16.09.2021.

Kad god me pitaju za Gorana ja im kazem da me ne povezuju s tom osobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije