Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOME NIJE SVEJEDNO

Edo Maajka: Kad sam vidio taj prizor u dječjoj sobi, oduzeo sam se

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
12.07.2020.
u 21:15

Glazbenik priča o tome do kakvih je spoznaja došao dok je bio u karanteni sa suprugom i kćeri i koliko se prepao potresa.

Na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu 18. srpnja koncert bi, ako to epidemiološke mjere dopuste, trebao održati Edo Maajka. Glazbenik je sa svojim bendom pozvan i na jedan festival u Njemačkoj, ali svjestan je da će možda cijelu stvar morati i otkazati jer se situacija s koronavirusom mijenja iz dana u dan. U razgovoru za Gloriju opisao je kako je njegova obitelj provodila dane u karanteni i kako je cijela ta situacija utjecala na njihove odnose, a priznao je i kako je većina njegovih strahova vezana više za potres koji je u ožujku bio u Zagrebu.

- Za mene je to bio period češljanja privatnih, dubinskih stvari. Bilo je tu padanja i dizanja - kaže Edo. Veli kako je u tom periodu dok je bio zatvoren u stanu sa suprugom i kćeri došao do nevjerojatnih spoznaja i uočio je i pogreške koje radi i dodaje kako se neke mogu popraviti, a neke i ne. S obitelji živi u stanu i centru i na zgradi je nakon potresa bilo oštećenja ali nisu ostali bez vode i plina kao neke druge zgrade koje su više nastradale.

03.07.2020., Zagreb, Kultni klub Alcatraz organiziraO tulum povodom svog 25. rodjendana. Edo Majka. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija

- Vlasnik je u roku tri do četiri tjedna sanirao zidove, ali dijete mi neće spavati samo još neko vrijeme. Taman se opustila u svojoj sobi, kada se dogodio potres. Inače je moja žena ta koje se prva prepadne, ali kad sam vidio da je žbuka debela 10 centimetara s cijelog zida pala na njezin krevet, ja sam se prepao. Srećom tu je večer zaspala kod nas, ali kad sam vidio taj prizor u dječjoj sobi, oduzeo sam se - kaže. Unatoč svemu optimizam ga ne napušta i vjeruje kako će se dogoditi globalna promjena svijesti. Dosta piše, uglavnom scenarije a volio bi otvoriti i školu u kojoj bi mlade poučavao kreativnom pisanju scenarija. Teško mu pada što s obitelji ne može otići u Tel Aviv gdje živi obitelj njegove supruge koju već dugo vremena nisu vidjeli.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije