Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržala prosvjednike

Nikolina Pišek o kaosu u Beogradu: 'Da mi imamo m*** svašta bi se imalo reći'

Foto: Instagram
1/8
08.07.2020.
u 08:54

TV voditeljica pružila je podršku prosvjednicima koji su izašli na ulicu nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio ponovno uvođenje policijskog sata zbog pogoršane epidemiološke situacije.

U utorak navečer u Beogradu je zavladao potpuni kaos. Na ulicu su izašli prosvjednici nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio ponovno uvođenje policijskog sata zbog pogoršane epidemiološke situacije. U jednom trenutku skupina prosvjednika provalila je vrata Skupštine Srbije, da bi se ubrzo potom pojavio prvi kordon policije i intervenirao potiskujući prosvjednike.

Na cijelu situaciju osvrnula se i TV voditeljica Nikolina Ristović, ex. Pišek koja je pružila podršku prosvjednicima u Beogradu. – Da mi imamo muda, svašta bi se imalo reći... Beograde izdrži! – napisala je Nikolina uz fotografije s prosvjeda.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Nikolina živi na relaciji Zagreb – Beograd i prošle godine proslavila je šestu godišnjicu braka sa suprugom, srpskim povjesničarom umjetnosti i kolekcionarom umjetnina Vidojem Ristovićem (40).

Pišek u posljednje vrijeme često koristi društvene mreže kako bi iznijela svoj sud o aktualnim zbivanjima. Nedavno se tako osvrnula na Škorine glasače, a dotakla se i neizbježne teme o cijepljenju. Nakon nedavne rasprave o cijepljenju koju je izazvao Tony Cetinski svojim obraćanjem uživo svim pratiteljima, voditeljica je reagirala. – Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam. "Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less." Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu, bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje... – poručila je Pišek nedavno.

Komentara 7

NE
nevinosuđen
10:14 08.07.2020.

poštovana gospođo,mi smo upravo u nedjelju sve rekli,a vi se samo držite svoje nove domovine i njima sve recite

BL
bluescreen
10:02 08.07.2020.

daj odj...

PE
PetiElement
09:59 08.07.2020.

Neki bi htjeli nerede u Zagrebu.. pa da.... ništa novo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije