Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon velikog gubitka

Ecija otputovala usred pandemije: 'Ni majka ni svekrva sa mnom ne razgovaraju, ali intuicija me ne vara'

Foto: Instagram
1/12
22.12.2020.
u 09:15

"Hvala životu što je jači od pandemije i tuge", napisala je glumica Ecija Ojdanić uz fotografiju iz Prištine u koju je otputovala usred pandemije.

Glumica Ecija Ojdanić prije nekoliko dana na Gumbekovim danima primila je u ruke nagradu za najbolju žensku koju je dobila zahvaljujući ulozi vlajine u predstavi Vla Vla Vlajland cabaret. Svega nekoliko dana kasnije zbog iste uloge otputovala je na festival u Prištinu, a odlazak iz Hrvatske usred pandemije zamjerili su joj čak i članovi obitelji, no ona zbog svog odlaska ne žali, a kako je otkrila na Instagramu, ovo je bio dokaz da je život jači od pandemije i tuge.

1/7

"Ni mama, ni svekrva sa mnom ne razgovaraju jer sam ipak otputovala na festival u Prištinu usred pandemije i svih otegotnih okolnosti. Ali, kao mnogo puta do sada, pokazalo se da me intuicija ne vara. Divan festival, divna publika, predragi profesionalci u organizaciji, hrvatski predstavnici u publici, put bez ijedne prepreke, ljudsko i umjetničko srce nahranjeno za dugi period. Hvala Ivan Leo Lemo što si uskočio u ulogu vozača i ton-majstora, hvala #pitf na pozivu i savršenoj organizaciji, hvala hrvatskom veleposlanstvu na Kosovu što su nas podržali. Hvala životu što je jači od pandemije i tuge", napisala je na svom Instagramu Ecija, koju je prije nekoliko dana zatekla i tužna vijest o preranom odlasku suradnice Gine Marković.

Foto: Instagram screenshot

Upravo njoj posvetila je nagradu za najbolju glumicu koju je osvojila prošli tjedan, ali i emotivnu objavu kojom je otkrila koliko ju je potresao njezin odlazak.

"Draga moja Gina, na dan kad si otišla saznala sam da smo dobili ovu nagradu . Ti i ja znamo da je svaka moja nagrada i Tvoja nagrada. Da je svaki moj uspjeh i Tvoj uspjeh. Kakav glupi odnos šefice i djelatnice. Bile smo mama i kćer, dream team, saveznice, duše koje su se prepoznale.. Moruzgva je bila naša. Jednako Tvoja koliko i moja. U 10 godina naše suradnje, možda se dogodilo nevjerojatnih 10 dana da se nismo čule. Oko 10-11, svaki dan. Da pretresemo situaciju u kazalištu, situaciju u našim srcima i glavama", započela je Ecija pa otkrila da joj je Gina bila puno više od suradnice.

"Moj oslonac, moja psihoterapija, moja injekcija samopouzdanja i sigurnosti. Moj life coach, moj komunikacijski trener. Po boji mog glasa sve ti je bilo jasno. Skenirala si me bolje od magnetske rezonance. Drago mi je da sam ti uspjela dati do znanja koliko si mi značila. Samo mi je žao da ti to nisam ponavljala svaki dan. A i Ti si znala koliko sam uživala u Tvojoj ljubavi i posvećenosti", istaknula je glumica pa nastavila: "Imam predivnu mamu, a život mi je dao na dar još jednu takvu predivnu Tebe. I onda si ovako naglo i okrutno otišla, slomivši mi srce u bezbroj komada... Draga moja, ovu nagradu posvećujem Tebi. I svaku sljedeću. I znaj da ćemo svaki sljedeći Moruzgvin korak raditi Tebi na spomen i čast. Svaki naš sljedeći potez bit će baš onakav kako si nas usmjeravala. I hvala ti što si mi noćas došla u san i smirila me. Tako si mi ozbiljnim glasom naredila da prestanem plakati. Jer si htjela da zabljesnem na dodjeli bez otečenih očiju od suza. A, uostalom, čujemo se sutra. Oko 10", završila je svoju emotivnu objavu slomljena glumica.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 24

KU
Kultura
09:39 22.12.2020.

Zao mi je glumice zbog njenog gubitka, tesko je izgubit dragu osobu, jedino nisam skuzio jesu one bile u ljubavnoj vezi, jesu lezbe, ili su samo bile jako dobre prijateljice?

LE
lector2corrector
14:31 22.12.2020.

Još jedna korektorska: Što je glumica osvojila? Osvojila je 'prošli tjedan'. A kada je glumica osvojila prošli tjedan? Osvojila ga je prošlog tjedna. Hadmine, briši sad i ovaj nesuvisli komentar...

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:44 22.12.2020.

Jako zanimljivo! Citaoci vole ovakve clanke vise od svega! Napisite nesto o nekom pjevacu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije