Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi imidž

Voditeljica na meti kritika: 'Postala si kopija, a bila si najljepša kao unikat'

ecija ivušić
Foto: Facebook
1/6
08.04.2015.
u 16:15

Iako je već bila plavuša pa na njoj ova promjena nije toliko drastična, zbog svog novog imidža voditeljica se našla na meti kritika svojih obožavatelja

Nakon Jelene Karleuše i Kim Kardashian trend platinasto plave kose zaludio je i naše ljepotice. Svojom drastičnom promjenom iz brinete u plavušu prije nekoliko dana iznenadila nas je pjevačica Marija Husar, a njezinim stopama krenula je i voditeljica CMC televizije Ecija Ivušić.

Iako je već bila plavuša pa na njoj ova promjena nije toliko drastična, zbog svog novog imidža voditeljica se našla na meti kritika svojih obožavatelja.

"I Ecija postade kopija, a bila je najljepša kao unikat" "Lipa si, ali nisi to ti", "Sad će se Karleuša oglasiti da ju kopiraš", samo su neki od komentara koji su nezadovoljni obožavatelji ostavili na Ecijinu Facebooku.

Ipak, s obzirom na to da se trendovi brzo mijenjaju, a mlada voditeljica pomno prati nove trendove ova boja kose zasigurno neće biti još dugo trn u oku njezinim obožavateljima.

>>Poznate dame otkrile su nam male tajne svog dobrog izgleda

>>I one su isprobale: Aplikacija koja će vas našminkati pomoću virtualne 3D tehnologije

Komentara 6

DU
Deleted user
19:15 08.04.2015.

ahahaha...pa ni jedna se žena onda ne bi trebala ofarbati... kosa je samo celofan... guza i sise su ukras... karakter, ma što netko rekao, karakter čini ženu( osobu)...

Avatar dmitarX
dmitarX
19:38 08.04.2015.

Ti obožavatelji su tek akutno stanje.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:25 08.04.2015.

Nakon Jelene Kerleuše i Kim Kardashian ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije