Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbom do savršenstva

Poznate dame otkrile su nam male tajne svog dobrog izgleda

Djimi Stanic28.06.2014., Park kralja Tomislava, Zagreb - Druga vecer Perwoll Fashion.hr Cruise Collection. Ecija Ivusic.  Photo:
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
15.03.2015.
u 12:39

Pilates, trčanje, znojenje u teretani i izbjegavanje slatkog njihov su recept.

Uvijek su dotjerane i u top-top formi pa je lako steći dojam da im to polazi od ruke kao od šale.

No, naše poznate dame uvjeravaju nas da se do savršenstva ipak dolazi vježbom i odricanjem. Pilates, trčanje, znojenje u teretani i izbjegavanje slatkog njihov su recept.

Grejp za dobro jutro

– Jako volim pilates Radi o kombinaciji vježbi istezanja i vježbi snage, što meni odgovara. Kao glumici tjelovježba mi je jako bitna s obzirom da je moj posao velikim dijelom fizički posao tako da moram paziti i na svoju liniju i na svoje zdravlje – otkriva nam pjevačica i glumica Vanda Winter.

Svjež i mladenački izgled glumica održava i zdravom prehranom.

– Nije da si s vremena na vrijeme ne dopustim brzu hranu, ali nastojim ne živjeti na tome. Zdrava prehrana uključuje i moj svakodnevni jutarnji ritual, čašu cijeđenog grejpa, čime započinjem dan – kaže glumica. Uz grejp, često konzumira mljeveni lan, jede više povrća nego mesa, umjesto bijelog kruha jede integralni i kruh sa žitaricama. Jednog se ipak teško odriče.

– Izbjegavam šećer iako zapravo obožavam slatko pa mi to dosta teško pada – priznaje Vanda.

Za razliku od nje, Iva Mihalić nema problema sa slatkim Konzumacija visokokalorične hrane na vitkoj glumici ne vidi se ni najmanje, a razlog tome su, osim dobrih gena, i individualizirani treninzi na koje redovito odlazi.

Prije sam se bavila jogom, a sad kombiniram pilates i progressive trening, što zapravo uključuje aerobne vježbe – kaže Iva. S obzirom na to da nije ljubiteljica teretana, sunčane dane zagrebačka glumica najradije provodi u prirodi planinareći. Baš kao i njezina kolegica sa seta "Vatri ivanjskih" i Ana Begić Tahiri, kombinira aerobne i anaerobne vježbe. U fitness-centru vježba tri puta tjedno, a zbog nove predstave na kojoj radi svako jutro odradi i trening joge u kazalištu. No ni to nije sve, umjesto automobilom, glumica na posao često odlazi biciklom.

– Pedaliram 25 minuta do posla, a ponekad znam biciklom otići i do Maksimira. Uživam u tome – govori Ana. Iako su od njezina porođaja prošle gotovo četiri godine, glumica se još uvijek bori s kilogramima nakupljenima u trudnoći.

– Imam tu nesreću da se kod mene kilogrami jako teško tope. Dok se krvavo ne pomučim za svaki gram i svaki centimetar, ne ide ništa dolje.

U mom slučaju vježba je dokazala da stvarno djeluje, ali stvarno se mora predano raditi na tome, govori glumica.

Svojim predanim radom u teretani i zavidnom linijom u posljednje vrijeme na društvenim mrežama često se hvali voditeljica Ecija Ivušić (28).

– Godine su učinile svoje, nikada u životu nisam morala paziti što jedem i cijeli život sam bila užasno mršava i onda dođe taj neki prijelaz u kojem sam ostala živjeti na istim navikama, a počela sam se debljati. Zbog toga sam krenula u teretanu, u kojoj sada redovito vježbam četiri puta tjedno – kaže voditeljica.

>>Ecija Ivušić obožavatelje počastila fotkom iz teretane

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:33 15.03.2015.

Savrsenstva? Pa zasto onda niste objavili niti jednu fotografiju na kojoj bi bila osoba koja je bar blizu puta prema savrsenstvu?

FS
francesco.sinibaldi
14:28 15.03.2015.

Naturaleza. El gorrión suavemente canta donando un suspiro y un ligero candor: veo la tristeza en el prado mojado y en el llanto del sol. Francesco Sinibaldi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije