Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOCIOLOŠKI EKSPERIMENT

Dva nova vjenčanja u 'Braku na prvu': 'Ako nema prvog klika, to je gotovo za mene'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/21
18.03.2024.
u 14:00

Mura Klara iz Čakovca, Zagrepčanin Marko, Osječanin Josip i Zagrepčanka Karmen novi su kandidati showa, koji će nesumnjivo prodrmati svakodnevicu dosadašnjih parova

Kandidati u 'Braku na prvu' uživaju u svom danu i ne znajući da će im se uskoro pridružiti novi parovi u sociološkom eksperimentu!
- Vodila sam Antona u šumu. Ja sam često na Sljemenu s Harleyjem pa sam mu odlučila pokazati gdje mi to idemo", rekla je Nikolina dok je Lovre spremao po stanu, a Klara ga hvalila. S kim si takav si", mudro je odgovorio Lovre. Tiago je također spremao stan dok je Filip pravio doručak za Tamaru i njega. Naravno, bez majice!, zafrkavala ga je Tamara.

I dok su se parovi koji su već neko vrijeme u sociološkom eksperimentu pomalo uljuljkali u bračni život, stručnjaci će prodrmati njihovu svakodnevicu i predstaviti nove kandidate! Prva je Mura Klara iz Čakovca, 25-godišnja medicinska sestra koja vjeruje u pravu ljubav te da s jednom osobom možete provesti cijeli život. Iskreno priznaje kako ne može dočekati da upozna svog budućeg supruga i kaže: Nadam se da će naša budućnost biti lijepa i da ćemo biti jedno za drugo, ali ako nema prvog klika, to je gotovo za mene."

Sljedeći kandidat koji se odlučio upustiti u bračnu avanturu je 36-godišnji Marko, Zagrepčanin koji trenutno radi u Rotterdamu, gdje u rafineriji postavlja senzora na motore. Što se bliži vjenčanje nervoza je sve veća. Uglavnom, draga buduća ženo, želim ti reći da se nadam jako dobroj zabavi i da ćemo uživati u svemu što nam ovaj eksperiment i izazov nosi. Spreman sam i svjestan činjenice da ću se uskoro oženiti, ali u jednu ruku, to mi se čini nerealno", rekao je Marko.

Brak na prvu
1/44

Sve radim sa strašću u životu. Ili radim ili ne radim", kaže 56-godišnji Osječanin Josip, koji trenutačno radi u Frankfurtu kao wellness menadžer. Otkriva da nije previše uzbuđen zbog svadbe, samo ga zanima kakva će mu dama doći. Dat ću se cijeli, a ako ta moja buduća želi djecu, ja se jako dobro osjećam i fizički sam spreman, jak sam, nemam nikakve poroke, jednostavno sam pozitivac. Spreman sam na sve", samouvjereno nastavlja i zaključuje: Samo iskreno i direktno. Nema foliranja i laganja. Ako to bude to, sve ću joj dati. Ako mi se ne svidi, nema veze, idemo dalje."

VEZANI ČLANCI: 

Gestalt psihoterapeutkinja Karmen dolazi iz Zagreba i jasno kaže da njezin partner treba znati razgovarati, razumjeti i biti podrška. Voljela bih i da je širokih pogleda, da voli istraživati i ima vedru, mladenačku energiju. Volim dominantnije muškarce, da inicira, predlaže, da je angažiran. Da je lijep, da zrači nekim optimizmom i veseljem, da je otvoren i da se prepoznamo odmah kad se pogledamo, nastavlja 50-godišnjakinja koja ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, ali vjeruje u zaljubljenost i privlačnost na prvi pogled. Ljubav se gradi", zaključuje.

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije