Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena situacije

Severina više ne prati Igora na Instagramu, a ni on nju: Obrisao je i sve zajedničke fotografije

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/14
05.07.2021.
u 11:34

Ni Igor Kojić više ne prati svoju suprugu, a na njegovu profilu ne može se naći nijedna njihova zajednička fotografija

Jedina osoba koju je donedavno pjevačica Severina Kojić pratila na Instagramu bio je njen suprug Igor. Ipak, situacija se sada promijenila jer Severina više ne prati ni njega. 

Foto: Instagram

Ni Igor Kojić više ne prati svoju suprugu, a na njegovu profilu ne može se naći nijedna njihova zajednička fotografija

Foto: Instagram

Severina i Igor nisu prve javne osobe koje mijenjaju i brišu osobe koje prate. Mnoge strane zvijezde često brišu i sve slike s Instagrama i gotovo svakodnevno mijenjaju osobe koje prate. 

Supružnici su slično napravili i prošle godine, no brzo su se ponovno počeli pratiti

Podsjetimo, više od godinu dana govori se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađa se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu.

U travnju prošle godine Severina se vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se i da su pred razvodom, no oni to nikada nisu komentirali

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 1

DR
Drenova42
16:53 08.07.2021.

Tko sve nju nije ispričao.pocev od Vargeka do danas no.mozda ju samo nisu ispričali oni koji su žurili na autobus Ni.najbolji ispraćaja i ubacuje joj je dao hercegovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije