Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko je pokazuje

Zoran Šprajc uživa na odmoru, sa suprugom Lidijom pozirao u jacuzziju

Foto: Instagram
1/4
05.07.2021.
u 11:08

Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što su prohodali začula su se i svadbena zvona.

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc protekli vikend proveo je u prirodi. Šprajc je uživao u Gorskom kotaru, a svoje je pratitelje častio prirodnim ljepotama koje je posjetio, ali i gastrodelicijama kojima se častio. Na odmoru, naravno, nije bio sam, društvo mu je pravila supruga Lidija koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama. 

"Na kraju napornog dana zaslužena nagrada", napisao je Šprajc u opisu fotografije na kojoj sa suprugom uživa u jacuzziju.

Foto: Instagram

Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali, začula su se i svadbena zvona. U skladnom su braku više od dva desetljeća, a danas su Zoran i Lidija ponosni roditelji troje djece – 21-godišnje kćeri Franke, 20-godišnjeg sina Mirona te 18-godišnjeg Darjana. Zanimljivo je i da Lidija iza sebe ima televizijski staž. Prije šest godina Šprajcovu suprugu mogli smo gledati u HRT-ovoj jezičnoj emisiji 'Slova do krova', a mnogi su tada komentirali da je gospođa Šprajc pravo osvježenje na malim ekranima.

Inače, nakon što je doživio infarkt, Šprajc se posvetio aktivnom životu pa tako često boravi u prirodi. Pratiteljima je otkrio i kako se družio sa životinjama na jednoj poljoprivrednoj farmi u selu Lič u Gorskom kotaru. "Malo sam se ufurao u ulogu dr. Dolittlea, ali nakon par minuta u životinjskom carstvu Daria Colnara ne možeš ne početi pričati sa životinjama. Od nilske patke i vijetnamskog prasenceta do patuljastih konja, pauna, fazana, gusaka, koka svih mogućih vrsta, rodova i sojeva, desetine egzotičnih papiga, ptica, vjeverica i ribica, ima životinja za koje ni Dario ne zna koje su fele", napisao je Šprajc uz seriju fotografija na kojima je sa životinjama, te dodao da je to cijeli jedan paralelni svijet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 8

LI
Lipno11
11:25 05.07.2021.

Jeli to onaj bivši Jovanović?

Avatar Majda
Majda
12:24 05.07.2021.

Nježan i osjetljivi doručak za srčanog bolesnika...

DE
dedač
13:49 05.07.2021.

a tko je dotični????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije