Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga tonyja cetinskog

Dubravka Cetinski prvi put progovorila o moždanom udaru: Utjehu sam pronašla u vjeri

Zagreb: Poznati dolaze na humanitarno-donatorsku večer zaklade Vatreno srce
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
06.02.2023.
u 22:09

Dubravka Cetinski je moždani udar doživjela u lipnju 2019. godine, a otkrila je kako je dva dana prije toga osjećala simptome te da ih je zanemarila. Radilo se o trncima, a treći dan joj se oduzela desna ruka i noga te su se počele grčiti i pala je.

Glazbenik Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka u petak su se pojavili na Danu crvenih haljina u Rijeci, a ovom je prilikom Dubravka prvi put javno progovorila o moždanom udaru koji je doživjela 2019. godine.

Naime, Dubravka je moždani udar doživjela u lipnju 2019. godine, a otkrila je kako je dva dana prije toga osjećala simptome te da ih je zanemarila. Radilo se o trncima, a treći dan joj se oduzela desna ruka i noga te su se počele grčiti i pala je ispričala za InMagazin. Njezin vrisak je čuo Tony koji je odmah dotrčao do nje te kada je vidio što se događa pozvao hitnu pomoć. Hitna je došla na vrijeme, a Dubravki je pružena pomoć u riječkoj bolnici te kaže da je sada odlučila o svemu progovoriti jer želi žene osvijestiti da se moždani udar može dogoditi svakome. Dubravka je dodala i kako je u početku strahovala da će joj se ponovno dogoditi moždani udar te se bojala u svakom trenutku, a utjehu je potom pronašla u vjeri.

- Giorgia Palić, moja kuma i Alan Hržica, kada su čuli od Tonyja da sam u bolnici, poslali su svećenika da se ispovijedam i dobijem bolesničko pomazanje, jer je meni to zapravo najbitnije. Od tog sam trenutka i završila u samostanu, u isusovačkom samostanu u Opatiji, tamo volontiram već tri godine, imam svog patera Ignaca Čižmešiju. Kada tamo dođem, zatvorim vrata svjetovnom i onda mogu napokon biti ja ja, da - kazala je za InMagazin.

Dodajmo i da je Tony na društvenim mrežama tada o svemu progovorio te molio svoje obožavatelje da mole za njegovu suprugu, a redovno ih je izvještavao i o njezinu stanju. 

- Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila – napisao je tada Tony.

Inače, Tony i Dubravka 2014. godine su se vjenčali u Las Vegasu, a potom slavlje organizirali u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše pa kasnije i u Zagrebu. Crkveni brak su sklopili u Opatiji 2021. godine, a nakon ceremonije supružnici su proslavili uz prijatelje i obitelj.

VIDEO Madonna zgrozila fanove izgledom na dodjeli 'Grammyja': Mora prestati s estetskim operacijama 

 

Komentara 10

TI
TinaNina95
13:14 08.02.2023.

Vjernici od formata ne lažu, ne varaju, prvenstvo ne abortiraju, ne ostavljaju djecu.Bog vam dao zdravlja no kao ljudi ste nula. Je li to žena ili mumija, je li utjehu našla u vjeri ili šoldima?

AN
Antte
12:55 08.02.2023.

I njoj i njemu želim zdravlje, ali kad vidim ovakve vjernike, ponosim se što sam ateist. On ostavio dvoje djece, poništio crkveni brak sa ženom koja mu je rodila dijete, ona ogrezla u nemoralu, željna slave i novca. Treća nije uvijek sreća. Ivana Nobilo mu je napravila veliku karijeru, sadašnja menadžerica duda je uništava.

Avatar borosch
borosch
10:07 07.02.2023.

...eet voila,jbt. ja sam ranjavan u ratu,imao sam mozdani...operirao sam kicmu itd,nekada me boli a nekada me zaboli...uzeti krunicu i ocitati par ocenasa i bolest prodje,jbt. Achmen...PS,pozeljno i klecanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije