Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opravdao titulu najljubaznijeg glumca

Keanu Reeves ušetao u kuhinju puba i rukovao se sa svim zaposlenicima: 'Kako drag čovjek'

Foto: Maurizio D'Avanzo/Milestone Media/PIXSELL
1/15
06.02.2023.
u 19:30

Glumac trenutno boravi u gradiću Tring, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za posjet pubu i tako iznenadio zaposlenike koji su podijelili priču na Facebook stranici puba.

Keanu Reeves već dugo slovi kao najljubazniji holivudski glumac, a ponovno je opravdao ovu titulu kad se pojavio u jednom britanskom pubu i svojim dolaskom obradovao sve prisutne, a posebno zaposlenike.

Glumac trenutno boravi u gradiću Tring, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za posjet pubu i tako iznenadio zaposlenike koji su podijelili priču na Facebook stranici puba.

- Danas smo imali iznenadnog gosta na ručku. Kako drag čovjek. Upitali smo ga bi li se htio fotografirati s ekipom iz kuhinje, a on je odmah ušetao u kuhinju, rukovao se sa svima i pohvalio hranu. Suvišno je i reći da im je popravio dan - napisali su na ovoj društvenoj mreži.

Inače, poznato je kako Keanu ne živi tipičnim životom slavnih. Naime, unatoč ogromnom bogatstvu, glumac ne živi u vili niti ima tjelohranitelje, a voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima, s kojima često popije i pivo. Reeves je vrlo skroman tip koji svojim ponašanjem oduševljava fanove, a često se radi o toplim gestama. Tako je nedavno otkriveno kako je 70 posto svoje plaće  iz prvog filma "The Matrix" donirao za financiranje istraživanja lijekova za leukemiju  nakon što se njegova mlađa sestra borila s leukemijom 10 godina. Keanu je za ulogu u prvom "Matrixu" bio unaprijed plaćen s 10 milijuna dolara, a nakon prikazivanja filma ova uloga mu je donijela još 35 milijuna dolara te je veći dio tog iznosa donirao za financiranje istraživanja raka krvi koji je njegovoj sestri Kim dijagnosticiran još 1991. godine. Glumac je u startu preuzeo brigu o njezinom liječenju i bio je uz nju svih deset godina koliko je trajala njezina borba prije nego što je Kim došla u remisiju. Kako bi bio što bliže sestri prodao je svoju kuću i kupio kuću blizu njezine i za njezino liječenje je potrošio pet milijuna dolara.

- Kim je uvijek bila tu za mene i ja ću uvijek biti tu za nju - iskreno je jednom prilikom rekao glumac. Poznati glumac je pokrenuo i dobrotvornu zakladu za pomoć onima koji se bore s rakom.

VIDEO Madonna zgrozila fanove izgledom na dodjeli 'Grammyja': Mora prestati s estetskim operacijama

 

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Stari panj
20:37 06.02.2023.

Žalosno je postalo da je vijest za novine da se netko od poznatih ponaša normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije