Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđenje raste

Druga emisija TV showa "The Voice" prštala je od emocija i dobrih glasova

maja škiljević
Foto: Dario Njavro za HRT
1/10
24.01.2015.
u 21:51

Raste uzbuđenje u HTV-ovu showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske"

Raste uzbuđenje u HTV-ovu showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske". Druga emisija potvrdila je da Hrvatska obiluje odličnim pjevačima i da mentorima – Jacquesu Houdeku, Indiri Levak, Tonyju Cetinskom i Ivanu Dečaku – nije nimalo lako pri odabiru natjecatelja za svoje timove.

Svaki mentor može imati 12 kandidata u timu, a svi natjecatelji koji su se plasirali u audicije showa izvrsni su pjevači i mentorima je prepoznati sitne razlike u kvaliteti sve teže. Uz to, borba za kreiranje što bolje ekipe se zaoštrava, a u drugoj emisiji moglo se vidjeti kakve sve maštovite taktike mentori imaju za privlačenje natjecatelja u svoj tim. Ivan je mamio zajedničkim izlascima, Jacques sjedenjem u mentorskom stolcu, Indira je nudila pomoć u biranju odjevnih predmeta, a Tony isticao svoje iskustvo na glazbenoj sceni.

 

Po troje mentora zainteresirali su Dario Došlić i Martina Milošević.

Po dvoje ih se okrenulo na izvedbe Zdravke Damjanović, Samante Vrbljanac, Kristiana Ordulja i Ane Opačak.

Audiciju su prošli i Ante Brzić i Maja Škiljević. Sari Barbarić i Dini Petriću okrenuli su se svi mentori.

Jacques je u drugoj epizodi svojemu timu dodao dvoje natjecatelja i sada ih ukupno ima četvero. Indira ih je dobila još troje i trenutačno ima najbrojniji tim sa šest natjecatelja. Odmah za njom je Tony sa svojih pet kandidata nakon što je u ovoj emisiji odabrao dvoje. Ivan je, kao i u prošloj emisiji, osvojio dvoje natjecatelja i sada ih ima četvero.

Kako dosad izgledaju timovi?

Jacquesov tim: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić
Indirin tim: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak
Tonyjev tim: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić
Ivanov tim: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić

Do iduće subote "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" možete pratiti putem službene web- stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 na Drugome programu Hrvatskoga radija.

>>Počeo show The Voice - pogledajte nastupe kandidata

>>Na Hrvatskom radiju kreću posebne emisije o showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske

Komentara 12

CR
crocro
08:51 25.01.2015.

"Tvoje lice zvuči poznato" je Zemlja a "The Voice" je Mjesec. Toliko o kvaliteti ova dva različita showa. A oni neka pokrenu sve opće potencijale i resurse kako bi gledatelje uvjerili u suprotno. Koji proizvod ne treba uopće reklamirati? Pa naravno onaj koji je kvalitetan i za kojim se svi pomaljuju. A ono što je promašaj, da se ne bankrotira, valja uvjeravati konzumente da je to fantastično i najbolje što je ikad proizvedeno. I oni kažu da je to slatko, ja probam i kažem da je slano i nitko me ne može natjerati da konzumiram ono što mi ne odgovara. Bez obzira kako oni to zapakirali i u koliko celofana zamotali i što god na ambalaži napisali.

KO
kompjuter
10:20 25.01.2015.

žiri uzima sebi ove mlade pjevače da bi nešto naučili,indira je nestručna za ocjenivanje kvalitete,kesari se zbog toga jer je svjesna da su bolji od nje

DR
drugastrana
09:26 25.01.2015.

The Voice je kvalitetan show gdje nema ismijavanja kandidata, seljaštine i voditelja koji pokušavaju biti duhoviti. To očito mnogima smeta jer su ih komercijalne televizije navikle na suprotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije