Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nominacije

Drama u MasterChefu, padale teške riječi! Manuel: 'Uzrujao sam se jer se*** po Dominiku'

Foto: Nova TV
1/8
22.11.2023.
u 15:30

Dominikov izbor osobe koju šalje u stres-test iznenadit će sve, što će izazvati veliko negodovanje, a u njegovu obranu stat će Manuel, iako su do sada upravo njih dvojica bili veliki rivali u kuhinji.

Nominacije u kojima su se neočekivano našla oba tima, nakon neizvjesnog i nikad napetijeg gastroduela, uzburkale su mnoge emocije. Iako će prije nominacija kandidati tvrditi da su sve dogovorili i da nema drame, odluka žirija o načinu davanja glasova za nominacije promijenit će sve, pa i izazvati neke nenadane saveze.

Da nema platinastu karticu koja mu jamči imunitet, Dominik bi dobio mnogo glasova. No, ovoga puta nominacije su drukčije. Dok se ime svakog natjecatelja, osim Dominikovog, može naći na papiru, natjecatelji će moći napisati samo jedno ime osobe za koju misle da zaslužuje biti u eliminacijskom izazovu. Međutim Gaja, Lara, Ivana i Manuel, koji su kao najslabije i najjače karike mijenjali timove, moći će dati po dva glasa – jedan za osobu iz prethodnog tima, a drugi za osobu iz tima u kojem se sada nalaze.

VEZANI ČLANCI:

Dominikov izbor osobe koju šalje u stres-test iznenadit će sve, što će izazvati veliko negodovanje, a u njegovu obranu stat će Manuel, iako su do sada upravo njih dvojica bili veliki rivali u kuhinji. „Uzrujao sam se jer se*** po Dominiku“, kazat će Manuel. Što će izazvati ovu njegovu reakciju, doznajte u novoj epizodi MasterChefa.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije