Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO ZALJUBLJEN

Dragan Jurilj ljubi ukrajinsku manekenku

Dragan Jurilj
Foto: Pixsell
1/3
31.10.2018.
u 11:30

Gončarova je prošli tjedan nosila reviju na Bipa Fashion.hr-u, a Jurilj ju je pratio iz prvog reda. Par je spremno pozirao fotoreporteru, no nije želio govoriti o svojoj vezi.

Poduzetnik Dragan Jurilj (47) ponovno je zaljubljen. Nakon što se u kolovozu razveo od supruge, manekenke Mije Franić (24) Jurilj ljubi njenu kolegicu Kristinu Gončarovu (23).

Kako piše Story, Gončarova je prošli tjedan nosila reviju na Bipa Fashion.hr-u, a Jurilj ju je pratio iz prvog reda. Par je spremno pozirao fotoreporteru, no nije želio govoriti o svojoj vezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Goncharova (@kristina_goncharova) on

 

Osim što se bavi manekenstvom, Ukrajinka Kristina studentica je pravnog fakulteta u Odesi. Prošle godine dobila je titulu Miss Tourism International, a bila je i Miss Odese 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Goncharova (@kristina_goncharova) on

 

Komentara 5

Avatar IvanR
IvanR
12:55 31.10.2018.

Poduzetnik???? Gdje vi živite

Avatar tetina
tetina
13:26 31.10.2018.

A tko je sad ovaj ??? Je li srbin ili peder?! U VL više nema normalne informacije to jest normalnog novinarskog informiranja

TR
trabant7
12:17 31.10.2018.

Koga briga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije