Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U PROŠLOST

Doris Pinčić Rogoznica objavila fotku s početka karijere, a fanovi ušli u raspravu

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/4
15.04.2020.
u 19:28

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica objavila je na Instagramu fotografiju staru devet godina.

Hrvatska javnost je simpatičnu glumicu i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu upoznala u seriji "Larin izbor", a uz sjećanje na vrijeme kad se odvijalo snimanje, Doris je fanove počastila fotografijom starom devet godina.

Doris Pinčić Rogoznica
1/7

- Iz naftalina...Larin izbor, 2011. ili 2012." - napisala je Doris uz fotografiju, a obožavatelji su zaključili kako im serija nedostaje.

Foto: Instagram screenshot

"Ta serija je bila najbolja", "Jedna od najljepših serija od koje me uhvati nostalgija. Sjećam se kad sam imao devet godina i kad sam bio prehlađen pa sam gledao Larin izbor i svaka epizoda mi je bila sve uzbudljivija i uzbudljivija", "Upravo sad opet gledam"...bili su niz komentara puni hvale, a onda je obožavateljica "presjekla".

- Ajme meni je serija bila smor. Pogotovo zbog plačljive Lare, ali Doris mi je simpa - poručila je.

Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica pridržava se propisanih mjera i kad ne treba biti u studiju HRT-a kako bi vodila ''Dobro jutro, Hrvatska'' radi od kuće. Tako već neko vrijeme objavljuje fotografije snimljene u domu koji je nedavno kupila, a sada je oduševila pratitelje ''uredom'' u kojem radi kad ne mora biti na HRT-u. 

Podsjetimo, Doris je isto tako nedavno, uz fotografiju na kojoj vježba s djecom, poručila pratiteljima da je u redu ako se na momente osjećaju tjeskobno i depresivno. "Previše nam je svima svega ovih dana, ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli, mi odradimo tjelesni u kući. Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh i zajedništvo, ali je potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno.. Kako se vi snalazite ovih dana, što radite doma? Držite mi se svi", napisala je lijepa voditeljica.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije