Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili gledatelji

Doris Pinčić ponovno privukla pažnju modricama na koljenima tijekom snimanja emisije

Foto: Screenshot HRT/pixsell
1/7
30.10.2020.
u 16:07

Krajem rujna Doris je u emisiji pokazala razbijena koljena te modrice na rukama koje su bile posljedica pada s motocikla.

Voditeljica Doris Pinčić privukla je pažnju u jutarnjoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' koju je vodila s kolegom Davorom Meštrovićem.

Za ovu se emisiju odjenula elegantno pa se pojavila u crvenoj lepršavoj haljini i svezanom kosom. No, haljina joj je sezala do koljena stoga su gledatelji odmah primijetili njezine noge na kojima je ponovno imala modrice.

1/10

Krajem rujna Doris je u emisiji pokazala razbijena koljena te modrice na rukama koje su bile posljedica pada s motocikla. Iako manje nego prošli put, gledatelji su ipak modrice primijetili i komentirali.  

Foto: Screenshot HRT/pixsell

Podsjetimo, prilikom snimanja druge emisije Doris je pala s motora, natukla je ruku i rebra te zadobila nekoliko modrica. Ovoga puta, čini se, prošla je blaže nego tada.

 

Ključne riječi

Komentara 7

PO
posidonija
17:16 30.10.2020.

šta vozi motor kad ne zna?

Avatar Payback
Payback
16:28 30.10.2020.

...to je od tepiha...😜

DU
Deleted user
16:20 30.10.2020.

izgleda da je oprostila Borisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije