Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uočila detalj

Doris objavila fotku s djecom, pratiteljica ju napala zbog njihovog odgoja

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/7
09.01.2020.
u 15:53

Na novoj fotografiji koju je objavila, opuštena Doris u pidžami sjedi s djecom u krilu, a na licu nema ni trunke šminke.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica  voli na Instagramu objavljivati fotografije iz privatnog života, a na njima su često i njezina djeca, sin Donat i kćerkica Gita.

Na novoj fotografiji koju je objavila, opuštena Doris u pidžami sjedi s djecom u krilu, a na licu nema ni trunke šminke.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uz fotografiju je napisala: "Pune ruke, puno srce".

Fotografija je nekoliko sati skupila više tisuća lajkova, a obožavatelji su u komentarima pisali kako su i ona i djeca preslatki i prekrasni.No jedna obožavateljica na fotografiji je uočila nešto što joj se nije svidjelo. Naime, malena Gita u ustima ima dudu varalicu.

"Mislim da ju treba odučavati od varalice, zbog zubića!? " napisala je pratiteljica. Doris nije odgovorila na njezin komentar.
Podsjetimo,   za Doris je prošla godina bila izrazito uspješna.

Naime, ona i suprug Boris uspjeli su kupiti kuću bez kredita, a o novom domu Boris je govorio u jednom intervjuu. 

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti mnogo više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentara 9

HO
horton
16:28 09.01.2020.

O ne, duda varalica a rastu zubići! Zašto drugi mediji ne pišu o ovom problemu???

NN
nista_ne_znam
16:19 09.01.2020.

Ovo je da ti pamet stane.

NE
Neumoran
19:36 09.01.2020.

Pa kak su uspjeli kupit kuću bez kredita? Jel itko čuo da je to u RH uopće moguće!? Molim da se Boris i Doris pozovu u jednu emisiju i da javno objasne kako im je to uspjelo. Zahvaljujem na razumijevanju.u. Drago mi je da su tu informaciju podijelili s nama. Hvala VL kaj tu informaciju nije cenzurirao tako da smo i mi imali prigodu upoznati se s navedenom informacijom. Još jednom hvala. Duda varalicama?! To nije tema koja ide u istu rečenicu sa kupnjom kuće bez kredita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije