Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slast!

Doris Pinčić Rogoznica ostavila fanove u nevjerici: 'Ti si bez granica'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/4
05.01.2020.
u 11:01

Posljednjim setom fotografija omiljeno lice s malih ekrana Doris Pinčić Rogoznica oduševila je svoje Instagram pratitelje koji su bili puni hvale za njezin kulinarski pothvat.

Više od 13 tisuća pratitelja na Instagramu oduševilo se fotografijama koje je objavila Doris Pinčić Rogoznica, a na njima radi nešto posve neobično!

Naime, tv i radijska voditeljica pokazala je kako zna prstima razvući tijesto za burek, a u svemu joj je pomogao njezin sinčić Donat.

- Svako ima svoju terapiju. Kuhinja babe Eve ide i u 2020. - napisala je Doris u opisu fotke.

Komentari oduševljenja nisu prestali pristizati.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ženo, ti nemaš granica", "Svaka čast", "Tijesto je za 5 TOP" i slično su komentirali vjerni pratitelji, a neki su ipak skrenuli pozornost na to da je razvlačenje tijesta puno truda uzalud i da je lakše kupit burek i upalit film.

U novu godinu ušla je s lijepim željama za sve, a o njima se oglasila i na Instagramu.

"Ovih dana samo mir...bez trčanja, gužve, ludnice. Za dušu.  Želim nam svima tako a onda u Novoj nastavljamo s pobjedama svake vrste" napisala je  voditeljica. Za Doris je ova godina bila izrazito uspješna. Naime, ona i suprug Boris uspjeli su kupiti kuću bez kredita, a o novom domu Boris je govorio u jednom intervjuu. 

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti mnogo više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.
 

Komentara 6

Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
11:37 05.01.2020.

...jel to na rate ili ?

PA
pale007
13:10 05.01.2020.

"Doris Pinčić Rogoznica ostavila fanove u nevjerici: 'Ti si bez granica'..." I ljudska glupost je bez granica, reče jednom Albert Einstein za kojeg vjerovatno obožavatelji ove uši nikad nisu čuli...

LO
Long
12:17 05.01.2020.

Jel ima neka slika doticne, gdje joj se vidi kebab, da i mi malo uzivamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije