Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvedrile zimski dan

Dobro raspoložene Nives i Doris u zanimljivim modnim kombinacijama

Foto: Goran Čižmešija
1/13
23.12.2019.
u 21:00

Dvije voditeljice snimile su novu modnu kampanju za brend ELFS iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Uz to što obje uspješno žongliraju majčinskim i poslovnim obavezama, Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica imaju još nešto zajedničko! I jedna i druga obožavaju Elfse! Pod stručnim okom hvaljenog street style fotografa Gorana Čižmešije poznate voditeljice uskočile su u magičnu zimsku kolekciju poznatog dvojca Elfs i snimivši neodoljivi editorijal mnogima dodatno razvedrile ove zimske dane!

S obzirom na to da obje žive svoje najsretnije dane, na snimanju definitivno nije nedostajalo smijeha i dobre zabave! Uvjerio se u to i Aleksandar Šekuljica koji uz Ivana Tandarića stoji iza brenda ELFS!

Foto: Goran Čižmešija

"Ponosni smo što već dugi niz godina surađujemo s Doris i Nives jer naš odnos je već prerastao u prijateljski! Uvijek se rado družimo i uživamo gledajući ih kako nose naše kreacije! Mislimo da njih dvije na najbolji mogući način prezentiraju snagu ELFS-a jer su prije svega izrazito talentirane i uspješne u onome što rade, a uz to su vrlo opuštene dame i ne ustručavaju se poigrati s modom! To je za nas najveća nagrada jer kada vidimo njihovu radost i gušt s kojim nose sve naše komade, znamo da idemo u dobrom smjeru!" - navodi Šekuljica.

Poput pravih urbanih princeza, Nives i Doris su iskombinirale ove neodoljive komade, za kojima, ako se pita brojne hrvatske trendseterice već dugo vlada prava pomama. A kako i ne bi kada u posljednjoj kolekciji ELFS-a doista svatko može pronaći nešto za sebe jer ovi su modni komadi prije svega itekako nosivi. Ruku na srce, tko kaže da sportske čarape ne idu s elegantnom haljinom?

Pogledajte samo Nives i Doris! Jedinstveni i uvijek korak ispred, Aleksandar i Ivan zahvaljujući ovima kako se popularno kaže - ženama, majkama, kraljicama - podsjetili su nas na ono što odavno znamo: S Elfsima doista nikad nema zime!

Komentara 1

GE
geez
23:51 23.12.2019.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije