Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila situaciju

Svi su se pitali gdje se skrivala Monika Kravić, a ona je sada svima odgovorila

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
16.10.2020.
u 11:06

"Znali su me pitati gdje sam se sakrila... Evo, tu sam bila! Nikad nisam ni otišla, samo sam sada s druge strane", napisala je kroz šalu Kravić

Monika Kravić nakon razvoda od Marija Mamića s kojim je bila u braku šest godina odlučila se povući iz javnosti i posvetiti dvojici sinova, Josipu i Jakovu. No, sredinom rujna počela je objavljivati na svom Instagramu i sve zaintrigirala novim pothvatima.

Sada je svima objasnila gdje se to skrivala i na čemu je radila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Znali su me pitati gdje sam se sakrila... Evo, tu sam bila! Nikad nisam ni otišla, samo sam sada s druge strane", napisala je kroz šalu Kravić uz fotografiju na narodnom radiju. Naime, već neko vrijeme na radiju radi kao scenografkinja, realizatorica i kreativna videoproducentica.

O njezinu privatnom životu i dalje se malo toga zna. Šuškalo se samo kako je sada u vezi sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem, s kojim je sredinom ožujka snimljena ispred poznatog zagrebačkog restorana.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SO
sokol99
11:46 16.10.2020.

A jako me brine Monika Kravić

SA
sargu123
11:33 16.10.2020.

Koga briga gdje si bila i kamo ideš. Potpuno si nebitna svima nama i zašto se uopće javljaš?

NE
nebitnoime
11:24 16.10.2020.

Odlično, sad mi je srce na mjestu, Monika javi se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije