Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup za pamćenje

Sjećate se Branimira koji je bio u legendarnom nastavku 'Potjere'? Sada se pojavio i u 'Milijunašu'

Foto: HRT screenshot
1/5
16.10.2020.
u 10:08

Potjere" na YouTubeu su nazvali najsmješnijom epizodom, a ta emisija u kojoj je natjecatelj bio i Branimir ostala je upisana i kao prva emisija u kojoj je lovac izbacio iz igre sva četiri natjecatelja već na ploči.

Sinoć je kao natjecatelj u kvizu "Tko želi biti milijunaš" sudjelovao Branimir Toth koji je nakon osvojenih 1000 kuna rekao kako mu je sad lakše jer je najviše strahovao kako bi mogao pasti na nekom od laganih pitanja. Pomoć džokera tražio je na pitanju za osam tisuća kuna.

Pitanje je glasilo: Ako u antičkom nazivu Ljubljane slovo M zamijenimo slovom N, dobit ćemo antički naziv... Odgovori koji su Branimiru bili ponuđeni glasili su Našice, Novska, Nin i Novalja. Mudraci su pomogli Branimiru oko ovog pitanja i dali su mu točan odgovor koji je glasio Nin i tako je došao i do svote od osam tisuća kuna. Sljedeći put je džoker iskoristio na pitanju za 64 tisuće kune kada je zapeo na ovom pitanju:  Čija je slika Čamac čak 47 dana bila naopako obješena u njujorškom muzeju? 

Odgovori između kojih je mogao birati su glasili:  Matisseova, Gauguinova, Van Goghova i Manetova. Branimir nije bio siguran i odlučio je uzeti džoker pola - pola i ostali su mu odgovori Matisseova i Manetova. Toth je ponudio točan odgovor i odgovorio da je riječ o Matisseovoj slici i osvojio je 64 tisuće kuna. Njegov nastup gledat ćemo i u sljedećoj emisiji, a ono po čemu je Branimir već dobro poznat gledateljima HRT-a je i njegov nastup u "Potjeri" od prije pet godina. Tu epizodu "Potjere" na YouTubeu su nazvali najsmješnijom epizodom, a ta emisija u kojoj je natjecatelj bio i Branimir ostala je upisana i kao prva emisija u kojoj je lovac izbacio iz igre sva četiri natjecatelja već na ploči.

 

Komentara 2

Avatar Warded
Warded
11:49 16.10.2020.

Haha to sa Mesićem nu je bilo vrh!

ŹI
ŹIVAC
10:40 16.10.2020.

Najinteresantniji odgovor je Branimirovo pojašnjenje pitanja tko je izjavio: “Rođena je država Hrvatska! Neka joj je dug i sretan život.”?...Branimir je odmah rekao da mu se čini da je to rekao Žarko Domljan, pa je metodom isključivanja objašnjavao zašto ponuđeni odgovori (osobe) nisu to izjavile pa veli da Stjepan Mesić sigurno to ne bi rekao😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije