Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Sjećate se Branimira koji je bio u legendarnom nastavku 'Potjere'? Sada se pojavio i u 'Milijunašu'

Potjere" na YouTubeu su nazvali najsmješnijom epizodom, a ta emisija u kojoj je natjecatelj bio i Branimir ostala je upisana i kao prva emisija u kojoj je lovac izbacio iz igre sva četiri natjecatelja već na ploči.
16. listopada 2020. u 10:08 2 komentara 5577 prikaza
Foto: HRT screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Sinoć je kao natjecatelj u kvizu "Tko želi biti milijunaš" sudjelovao Branimir Toth koji je nakon osvojenih 1000 kuna rekao kako mu je sad lakše jer je najviše strahovao kako bi mogao pasti na nekom od laganih pitanja. Pomoć džokera tražio je na pitanju za osam tisuća kuna.

Pitanje je glasilo: Ako u antičkom nazivu Ljubljane slovo M zamijenimo slovom N, dobit ćemo antički naziv... Odgovori koji su Branimiru bili ponuđeni glasili su Našice, Novska, Nin i Novalja. Mudraci su pomogli Branimiru oko ovog pitanja i dali su mu točan odgovor koji je glasio Nin i tako je došao i do svote od osam tisuća kuna. Sljedeći put je džoker iskoristio na pitanju za 64 tisuće kune kada je zapeo na ovom pitanju:  Čija je slika Čamac čak 47 dana bila naopako obješena u njujorškom muzeju? 

Odgovori između kojih je mogao birati su glasili:  Matisseova, Gauguinova, Van Goghova i Manetova. Branimir nije bio siguran i odlučio je uzeti džoker pola - pola i ostali su mu odgovori Matisseova i Manetova. Toth je ponudio točan odgovor i odgovorio da je riječ o Matisseovoj slici i osvojio je 64 tisuće kuna. Njegov nastup gledat ćemo i u sljedećoj emisiji, a ono po čemu je Branimir već dobro poznat gledateljima HRT-a je i njegov nastup u "Potjeri" od prije pet godina. Tu epizodu "Potjere" na YouTubeu su nazvali najsmješnijom epizodom, a ta emisija u kojoj je natjecatelj bio i Branimir ostala je upisana i kao prva emisija u kojoj je lovac izbacio iz igre sva četiri natjecatelja već na ploči.

 

tužna obljetnica Najveća ljubav Toše Proeskog: 'Svaki put kad odem na njegov grob završim u bolnici' SUPERPAR Rogoznica priznao: 'Doris meni uvijek kaže: Boris, ti si slobodan raditi što želiš' ISKORISTIO DŽOKERE Ovo pitanje je natjecatelju zadalo glavobolju: Biste li vi znali odgovor?
Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • Avatar Warded
    Warded:

    Haha to sa Mesićem nu je bilo vrh!

  • zivko32:

    Najinteresantniji odgovor je Branimirovo pojašnjenje pitanja tko je izjavio: “Rođena je država Hrvatska! Neka joj je dug i sretan život.”?...Branimir je odmah rekao da mu se čini da je to rekao Žarko Domljan, pa je metodom isključivanja objašnjavao zašto ponuđeni ... prikaži još! odgovori (osobe) nisu to izjavile pa veli da Stjepan Mesić sigurno to ne bi rekao😀