Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena nada

Domenica Žuvela: Tonči i Vjekoslava Huljić moja su druga obitelj

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
26.04.2018.
u 08:18

Paralelno gradi karijeru pjevačice i predaje klavir u vrtiću, a vrijeme će pokazati koja će od ovih profesija u konačnici prevagnuti

Pjevačica Domenica Žuvela ima sve brojniju publiku, a sa simpatičnom 25-godišnjom Korčulankom razgovarali smo o njezinoj karijeri, počecima, suradnji s bračnim parom Huljić i željama.

Nakon pjesama “Vidi se iz aviona” i “Ljubavne limunade” publiku na Splitskom festivalu osvojili ste hitom “Kad sam s tobom”. Jeste li očekivali da ćete brzo zauzeti mjesto na estradi?
Nisam očekivala previše, pogotovo ne u tako kratkom periodu. Za mene je sve bilo novo, nepoznato i ušla sam nekako spontano u to. Mislim da sam imala puno sreće, pjesme koje su odlično prihvaćene i ljude koji vjeruju u mene – možda je to ključ mojeg uspjeha.

Kako je došlo do suradnje s Tončijem i Vjekoslavom Huljić?
Surađujemo već dugi niz godina. Oni su za mene kao moja druga obitelj, veliki oslonac i podrška, tako da sam presretna i zahvalna što sam dio njihove radionice.

I ove godine nastupate na Splitskom festivalu?
Tako je. Pripremam neko iznenađenje za publiku, ali još ću ih malo držati u neizvjesnosti.

Predajete klavir u dječjem vrtiću. Hoće li uvijek biti mjesta za pedagoški rad unatoč karijeri?
Vidim se jedino u glazbi, glazba je moja ljubav i poziv. A hoće li to biti pedagoški rad ili pjevačka karijera, ne mogu se odlučiti.
Koliko god budem mogla, radit ću oboje.

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:10 26.04.2018.

još jedan klon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije