Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Suprug pjevačice Bekvalac: Malo smo se gurali, nisam joj ništa napravio

17.04.2018.
u 10:45

Luka Lazukić tvrdi kako nije ništa napravio Nataši, u policiji je u iskazu rekao kako su se samo malo gurali i čupali.

Nakon što je pjevačica Nataša Bekvalac prijavila supruga Luku Lazukića za obiteljsko nasilje i on je dao svoj iskaz policiji u kojem je, kako piše Blic, rekao kako nije bilo nikakvog nasilja.

- Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio - izjavio je Lazukić. Navodno je rekao kako je njegova supruga nakon poroda bila jako ljubomorna i stalno je radila scena i dodao je kako se kaje što je ušao u sukob s njom. 

U vrijeme dok se odvijala svađa i fizički obračun supružnika u susjednoj sobi je bila i dadilja njihovog djeteta koja je također dala iskaz policiji.

- Bila sam u sobi kad me je probudila buka i galama. Uplašeno sam sjedila i nisam htjela izaći iz sobe. Nisam ništa vidjela do deset sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam vidjela - prenosi Blic izjavu koju je dadilja dala policiji. 

Komentara 6

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
13:48 17.04.2018.

Cini se da je muzjak jurio druge zene dok mi je supruga bila trudna i neposredno nakon poroda... Nemam pravo suditi, ali tako izgleda...

DU
Deleted user
11:09 17.04.2018.

sto je razlog ...netko treci ..treca...nitko nece iz cista mira napasti...dugi jezik...besparica...kaj

DU
Deleted user
16:29 17.04.2018.

Nitko nitkoga ne izudara za nista. Ona vjerovatno zna zasto je dobila, samo dali ce ikad reci istinu? Uvjek si je lakse pripisati rolu zrtve nego onoga tko je provocirao gnjev druge strane i koji mu se odbio u glavu. Ne zelim da kazem da je ijedan od njih kriv ili zrtva drugoga, samo nevjerujem da je gospodja gledala televiziju i da ju jee ovaj iz cista mira onako izudarao. A sto se tice telefona, da mi netko zrika u moj privatni telefon ili ceprka po depovima dok spavam, ja bih ga izudarao isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije