Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Natašin suprug: Žrtva sam obmane, masnice ima od anticelulitne masaže

Foto: Pixsell, Blic screenshot
1/4
19.04.2018.
u 20:51

Luka Lazukić kaže kako svoju ženu nije tukao i uvjerava kako izvor njihovih problema nije njegov preljub nego novčani problemi.

Luka Lazukić, suprug pjevačice Nataše Bekvalac koja ga je optužila za obiteljsko nasilje, u intervju za Blic iznio je svoju stranu priče.

Tvrdi kako nije bilo  fizičkog nasilja i kako nije pretukao svoju suprugu. Kada mu je novinarka pokazala fotografije na kojima se vide masnice na Natašinim rukama on je odgovorio sljedeće:

- Podljeve na rukama i nogama ima od anticelulitnih masaža. Svoju ženu nisam tukao niti sam je udarao u ranu od carskog reza. Žene je spremna na sve i digla je ovu hajku na mene. Žrtva sam obmane i ako moram platiti ceh da više nitko poslije mene ne bude njena žrtva, spreman sam na to - kaže Lazukić.

Navodno je njihova svađa a potom i fizički obračun bio potaknut porukama koje je Nataša pronašla u Lukinom mobitelu i koje su dale naslutiti da je on vara.

- Nikakve poruke nije pronašla u mom mobitelu niti je istina da sam je varao, pa dao sam joj šifru svog mobitela, zar bi to učinio da je varam? Svi naši problemi su počeli zbog novca i nakon deset mjeseci medenog mjeseca rekao sam joj da stane na loptu - tvrdi Lazukić. 

Komentara 4

DI
Direkt
22:15 19.04.2018.

Malo Nataša, pa malo Šešelj, pa Djole, pa opet Šešelj,pa Vučko, pa Pupi, pa opet Vučko, pa Šešelj, pa Nataša, pa Brnabićka, pa Maja, pa Šešelj, pa Vučko, pa Nataša,pa Djole, pa Brena....ljudi, pa u srbiji ne pišu o njima toliko. Oni se provode, zafrkavaju, cerekaju...a mi? Kao da nemamo pametnija posla.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:33 19.04.2018.

Niste dali prognozu vremena za Begeš i okolicu....a i kaj ima novog "u Niš" il "u Požarevac bre" ???

IV
Ivanbb
03:52 20.04.2018.

od pustog celulita na licu, odma smo posumljali da su masnice od anticelulitne masaze. Burazeru isti si kao i svaki srbijanac, istinu govoris samo ako se zabunis. Srami se dignuti ruku na ovakvu ljepoticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije