Naslovnica Showbiz Estrada

Natašin suprug: Žrtva sam obmane, masnice ima od anticelulitne masaže

Luka Lazukić kaže kako svoju ženu nije tukao i uvjerava kako izvor njihovih problema nije njegov preljub nego novčani problemi.
19. travnja 2018. u 20:51 4 komentara 3948 prikaza
Foto: Pixsell, Blic screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Luka Lazukić, suprug pjevačice Nataše Bekvalac koja ga je optužila za obiteljsko nasilje, u intervju za Blic iznio je svoju stranu priče.

Nasilje u obitelji Zabrana prilaska: Pjevačicu vukao po stanu i udarao po rani od carskog reza

Tvrdi kako nije bilo  fizičkog nasilja i kako nije pretukao svoju suprugu. Kada mu je novinarka pokazala fotografije na kojima se vide masnice na Natašinim rukama on je odgovorio sljedeće:

- Podljeve na rukama i nogama ima od anticelulitnih masaža. Svoju ženu nisam tukao niti sam je udarao u ranu od carskog reza. Žene je spremna na sve i digla je ovu hajku na mene. Žrtva sam obmane i ako moram platiti ceh da više nitko poslije mene ne bude njena žrtva, spreman sam na to - kaže Lazukić.

Navodno je njihova svađa a potom i fizički obračun bio potaknut porukama koje je Nataša pronašla u Lukinom mobitelu i koje su dale naslutiti da je on vara.

- Nikakve poruke nije pronašla u mom mobitelu niti je istina da sam je varao, pa dao sam joj šifru svog mobitela, zar bi to učinio da je varam? Svi naši problemi su počeli zbog novca i nakon deset mjeseci medenog mjeseca rekao sam joj da stane na loptu - tvrdi Lazukić. 

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug Nataša Bekvalac Obiteljsko nasilje Suprug pjevačice Bekvalac: Malo smo se gurali, nisam joj ništa napravio Nataša Bekvalac Zatražit će razvod Procurili detalji o brutalnom premlaćivanju pjevačice Nataše Bekvalac
Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

 • Direkt:

  Malo Nataša, pa malo Šešelj, pa Djole, pa opet Šešelj,pa Vučko, pa Pupi, pa opet Vučko, pa Šešelj, pa Nataša, pa Brnabićka, pa Maja, pa Šešelj, pa Vučko, pa Nataša,pa Djole, pa Brena....ljudi, pa u srbiji ne pišu o njima ... prikaži još! toliko. Oni se provode, zafrkavaju, cerekaju...a mi? Kao da nemamo pametnija posla.

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Niste dali prognozu vremena za Begeš i okolicu....a i kaj ima novog "u Niš" il "u Požarevac bre" ???

 • Ivanbb:

  od pustog celulita na licu, odma smo posumljali da su masnice od anticelulitne masaze. Burazeru isti si kao i svaki srbijanac, istinu govoris samo ako se zabunis. Srami se dignuti ruku na ovakvu ljepoticu.