Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA 'ROCKYJA'

Stallone se emotivnim video oprostio od pokojnog kolege: 'Odmori se i nastavi udarati'

Foto: PIXSELL
1/6
03.02.2024.
u 12:37

Jučer smo izgubili legendu. Moj se život zauvijek promijenio na bolje onog dana kad sam upoznao Carla Weathersa. Odmori se i nastavi udarati, napisao je u opisu videa Sly, a kroz suze je kazao i koliko mu je značilo prijateljstvo s Carlom.

Glumački velikan Sylvester Stallone (77) emotivnim se videom oprostio od Carla Weathersa, kolege koji je glumio Apolla Creeda u serijalu "Rocky". 

- Jučer smo izgubili legendu. Moj se život zauvijek promijenio na bolje onog dana kad sam upoznao Carla Weathersa. Odmori se i nastavi udarati, napisao je u opisu videa Sly, a kroz suze je kazao i koliko mu je značilo prijateljstvo s Carlom.

- Danas je nevjerojatno tužan dan za mene. Tako sam rastrgan da to ne mogu ni opisati. Carl Weathers je bio sastavni dio mog života, mog uspjeha. Kada je ušao u tu sobu i kada sam ga prvi put vidio, vidio sam veličinu. Ali nisam shvaćao koliko je sjajna. Nikad ne bih mogao postići uspjeh Rockyja da nije bilo njega. Bio je čarobnjak. Bio sam tako sretan što sam bio dio njegova života. Apollo, nastavi udarati, rekao je Stallone. 

 

Podsjetimo, Weathers je umro u svom domu, a vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj.
- U tuzi javljamo da je preminuo Carl Weathers. Umro je u snu u četvrtak, 1. veljače - stoji su službenom priopćenju.  Osim po ulozi u Rockyju, mnogi će Carla pamtiti i po ulozi u Predatoru. 

VEZANI ČLANCI: 

- Carl je bio nevjerojatno ljudsko biće. Imao je nevjerojatan život. Kroz svoj doprinos filmu, televiziji, sportu i umjetnosti ostavio je trag i poznaju ga ljudi diljem svijeta i raznih generacija - dio je priopćenja koje je objavila njegova obitelj. Bivši profesionalni ragbijaš postigao je svjetsku slavu s ulogom Apolla Creeda. Rockyju, kojeg je utjelovio Sylvester Stallone dao je šansu za naslovom a svoju ulogu je ponovio u filmu Rocky II u kojem su on i glavni lik imali revanš. U trećem filmu se borio protiv Clubbera Langa kojeg je utjelovio Mr. T, a u četvrtom nastavku ove franšize ga je ubio Ivan Drago(Dolph Lundgren)

Ranije je otkrio kako je dobio ulogu nakon što je izvrijeđao Stallonea i njegovu glumu. 

- Čitali smo scenarij i nisam imao osjećaj da sam baš uspio, rekao sam da bi mi puno bolje išlo da nasuprot sebe imam pravog glumca, te sam time, neznajući, uvrijedio glavnu zvijezdu filma, a nisam to znao ni namjeravao - rekao je. Sly je bio uvjeren da je to nešto što bi Creed rekao pa je Weathers nakon što je dobio ulogu zaključio da pogreške nekad mogu dati šansu da dobijemo posao. 

VIDEO: Boytronic: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska pjesme 'Tek je 12 sati'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije