Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moli za pomoć

Domaća pjevačica traži posao preko Facebooka: 'Bed mi je to pisati na statuse, ali bilo je i većih gluposti'

Zagreb: Mlada glazbenica Lucija ?usti? Luce
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
15.03.2022.
u 08:29

Luce, koju mnogi nazivaju i "hrvatskom Adele", može se pohvaliti i diplomom Agronomije koju je zamijenila mikrofonom. Javnosti se predstavila EP-om ''U bojama'', a njezin veliki obožavatelj i naša je glazbena diva Josipa Lisac.

Domaća kantautorica Lucija Ćustić, poznatija kao Luce, na društvenim mrežama objavila je da traži posao i zamolila svoje pratitelje da joj pomognu ako znaju nekoga tko traži osobu njezinih kvalifikacija.

- Svako malo mi prođe kroz glavu kako u ovom trenutku dok ja tražim posao netko u ovom gradu ga i nudi, samo ne znamo jedno za drugo. Bed je kao pisati to na statuse... Ali kakve sam sve gluposti pisala, ova bi trebala biti najmanja - započela je Lucija pa se potom osvrnula i na svoje vještine.

"Da prijeđem na poantu: voice over-sinkronizacija, copywriting, ma pisanje općenito (može i "7 znakova da te (ne) želi" tipovi članaka) i zapravo razni oblici kreative su područja kojima se bavim uz pjevanje koje je bilo prioritet dok neki šišmiš nije po*ebo planetu. Pa ako slučajno znate nekoga tko traži i treba nešto od nabrojenog ili imate kontakt kome se javiti, pišite u inbox, comments, share... Sve može. Hvala, bok ", zaključila je mlada glazbenica. Mnogi su njezinu objavu odmah počeli dijeliti Facebookom, a istu je u nadi da će doprijeti do što većeg broja ljudi i sama podijelila na svom Instagram profilu. Uz screenshot Facebook statusa napisala je: "Drugačija vremena zahtijevaju drugačiju objavu. Budi drug, sheraj ju u krug."

Luce, koju mnogi nazivaju i "hrvatskom Adele", može se pohvaliti i diplomom Agronomije koju je zamijenila mikrofonom. Svoj prvi singl izdala je u svibnju 2014. godine, a javnosti se predstavila EP-om ''U bojama''. Njezin veliki obožavatelj je i naša glazbena diva Josipa Lisac koja ju je pozvala da gostuje na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu. Inače, javnosti je poznata i Lucijina starija sestra, fitness trenerica Maja Ćustić.

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme nominirana je za Večernjakovu ružu: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
08:57 15.03.2022.

Žena je diplomirani agronom ali nipošto se ne želi baviti agronomijom, rađe bi googlom prevodila članke o ničemu? E, što ćeš, to ti mjesto drže razne Tine. Ne znam što o njoj misli engleska Luce, no vrijedilo bi pitati.

DU
Deleted user
13:04 15.03.2022.

Diplomirala agronomiju,ali radije bi radila voice over-sinkronizaciju i copywriting i zapravo razne oblike kreative . Pišite u inbox, comments, share... Može i Facebookom. " Sheraj ju u krug" Kćerce ,zakupi ili kupi hektar zemlje,pribor u ruke,osmijeh na lice i kreni.Znaš sve o poljodjelstvu.Samo treba volje

RS
rafael.sucic
10:02 15.03.2022.

Dušo draga, primi se motike...kakva vremena dolaze kopaćemo i asfalt za posaditi kilu rajčice...ti barem imaš osnovno znanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije