Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nives Celzijus otvorila sezonu sunčanja na terasi, pratitelji: 'Blago susjedima'

Foto: Instagram
1/17
15.03.2022.
u 08:00

"Nives, bombetina si", "Brutalna", "Kakav pogled s terase", "Boginja", još su neki od komentara njezinih pratitelja ispod objave na Instagramu.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagramu pokazala da je već otvorila sezonu sunčanja. Nives je objavila fotografiju na kojoj leži na svojoj terasi. „Nedjelja! I otvorih sezonu terasnog sunčanja“, napisala je u opisu objave te pokazala da na sebi ima minijaturni srebrni bikini.

U komentarima su joj se javili mnogi njezini pratitelji, među kojima i njezina prijateljica, radijska voditeljica Ivana Mišerić. „Gori sve“, napisala joj je i ostavila emotikone vatre. Prijateljica Ecija Ivušić također je ostavila komentar. „O moj bože“, napisala je te ostavila emotikone vatre i srca."Nives, bombetina si", "Blago susjedima", "Brutalna", "Kakav pogled s terase", "Boginja", još su neki od komentara njezinih pratitelja.

Podsjetimo, Nives je na svojim društvenim mrežama dijelila objave na kojima je pokazivala kako uređuje terasu. Celzijus i inače svojim objavama privlači pažnju. Nedavno je tako svoje pratitelje iznenadila svojim provokativnim izdanjem.

Uskočila je u traper kombinezonom koji je naglasio njezin dekolte, a ispod njega nije imala grudnjak. Obožavatelje su oduševile najnovije fotografije, a ispod objave ubrzo su se nanizali brojni komplimenti i emotikoni vatre kojim su Nives poručili da izgleda odlično. "Ljepota", "Ma savršena", "Uvijek si najljepša", "Prekrasna", "Goriš", "Lijep prizor", pisali su joj pratitelji.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar javorko
javorko
08:05 15.03.2022.

sve smo to vec vidjeli imaj hrabrosti pa napravi korak dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije