Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Domaća glumica ne voli odbijanje i važni su joj osjećaji

Sve što radi čini potpuno angažirano. Jedino je važno da joj se osiguraju potrebni uvjeti za posao koji joj omogućuju koncentriranost, isključenost od realnosti. Nekada je vrlo zahtjevna.
17. siječnja 2020. u 07:00 1 komentara 3123 prikaza
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Lijepa glumica Nataša Janjić umjetnica je koja se vrlo brzo i s lakoćom, poput kameleona, transformira. Izvrsni intelektualni potencijali, verbalno izražavanje, prekrasan pjevački talent omogućuju joj da se isproba u različitim žanrovima: od uloga u mjuziklu pa do snažnih karakternih uloga.

pohvalila se Naša glumica se odlučila za veliku promjenu: 'Zbogom'

Sve što radi čini potpuno angažirano. Jedino je važno da joj se osiguraju potrebni uvjeti za posao koji joj omogućuju koncentriranost, isključenost od realnosti. Nekada je vrlo zahtjevna. U osobnim odnosima dugo vremena joj treba da se osjeća sigurnom.
Ona se plaši za ljubav, ne dopušta da joj se netko potpuno približi. Nataša u bliskim odnosima bilo koje prirode, ali i u socijalnoj interakciji, ni pod koju cijenu ne podnosi odbijanje. Intenzivni unutarnji osjećaji ljubomore i posesivnosti sastavni su dio njezine osobnosti.

astro analiza Prije 22 godine doživio je emocionalni slom, a sada je pred njim veliki povratak

Voli nametnuti osjećaj "ako nekoga voliš, moraš biti spreman umrijeti za njega". To znači da je, uz njezin šarm, vrlo teško odbiti zahtjeve. Nataša Janjić ima sadržajan život te poslovnu sposobnost i poduzetnost. Ipak su joj važniji vlastiti osjećaji od partnerovih. Ako joj partner ne dopušta dominaciju, veza i brak ne mogu opstati i raskidaju se prije ili kasnije.

Marijana Batinić astro analiza Pada popularnost poznatoj TV voditeljici? 'Postoji mogućnost da je netko zamjeni u uhodanom projektu'

Ona reagira vrlo pozitivno, optimistično i s entuzijazmom gotovo na sve. Mjesec u Strijelcu daje joj potrebu za konstantnim kretanjem – fizičkim ili ''virtualnim'' (u mašti, na intelektualnom području). Nestrpljiva je u prometu, pogotovo ako zapne u koloni, iza kamiona ili u usporenom prometu. Vesela je i nikada nije dosadna. Voli ukusnu hranu koja je malo prejaka za njezin metabolizam.

Goran Karan astro analiza Razvod ga je potpuno slomio, a najviše je patio zbog odvajanja od djece

Očekuje je vrlo izazovna godina u kojoj će morati balansirati između poslovnih i obiteljskih obveza. Prolazi fazu sazrijevanja, a sazrijevati se mora uz probleme i neželjene situacije. No život se uvijek pobrine da kompenzira ono što nam nedostaje. Važno je sačuvati zdravlje, čak i kada su događaji izvan kontrole i kada je zbog njih tužna.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
PROMO
Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
A1 Hrvatska
#OSTAJEMDOMA
Novi načini plaćanja: Što sve možete obaviti bez da napuštate svoj dom