Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajski odmor

Dolores Lambaša na Maldivima je ronila s morskim psima

'                               '
Foto: ''
1/3
11.01.2011.
u 08:00

– Plesalo se duž cijele plaže na kojoj je bio postavljen stol s različitim delicijama dug kilometar. Svi su gosti dobili šarene vrpce i ukrase za glavu pa smo izgledali doista razigrano - ispričala je glumica

Nakon što je obavila sve poslovne zadatke, završila kratak roman "Penelopina potraga" i knjigu "Život u paklu", glumica Dolores Lambaša u pratnji voljenog joj Josipa Radeljaka i njegove kćeri Lane zaputila se na Maldive.

Kao na Prviću

– Bila sam tamo deset dana i zbilja sam se preporodila. Kao pravoj otočanki godilo mi je sunce, more, povjetarac, kupanje zorom i noću kao i netom ulovljena riba. Zapravo, ondje sam se osjećala kao na svom Prviću, hodala sam bosa, šetala se i trčkarala po plažama, a navečer bih spontano plesala i pjevala na nekoj od plaža – otkrila nam je Dolores i dodala da je već neko vrijeme puna elana i dobre energije.

– Možda to ima veze s približavanjem tridesete. Možda hvatam posljednje trenutke mladosti – kroza smijeh je rekla glumica, koja će rođendan proslaviti potkraj ožujka.
Najinteresantniji dio odmora bio je, kaže, doček Nove godine.

Ljubazni domaćini

– Plesalo se duž cijele plaže na kojoj je bio postavljen stol s različitim delicijama dug kilometar. Svi su gosti u dobili šarene vrpce i ukrase za glavu pa smo izgledali doista razigrano. Na otoku Diva je bilo prekrasno, relaksirajuće, ali izlet na Dighuru i posjet lokalnom stanovništvu bio uistinu avanturistički doživljaj. Nevjerojatno su ljubazni, pokazali su nam škole, bolnice, poveli nas na ručak, u obilazak plantaža čilija i papaje te na ronjenje. Plivala sam pokraj morskih pasa dugih do pet metara – ispričala je Dolores, koja se sad vraća poslovnim obvezama. Naime, prije polaska na Maldive prihvatila je dvije uloge pa se baca na pripreme za predstavu "Osmijeh Lucrezije Borgie"

– Na trideseti se rođendan planiram ponovno vratiti na Maldive. Kojim razlogom, ne smijem još otkriti – tajnovita je Dolores.

Komentara 36

ML
mladko
13:01 11.01.2011.

evo, čitam ove komentare pa se ne mogu načudit hrvatskom pimitivluku i mržnji prema nekima u hrvatskoj. na stranu lambaša, ona je bistra žena, radi i uživa, neka se snašla, premda ne mislim da je njoj dikan važna stranica, ona je žilava. ne znam da li je netko gledao latinicu sinoć ali ja bih svima vama koji gledate očima srednjeg vijeka preporučio da se bez obzira na razmišljanja operete sapunom i izvana i iznutra. toliko mržnje su vam mediji i vlast priredili ali je problem što ih trebate usmjeriti na njih, a ne na mrvicu imućnije ljude koji normalno žive svoje živote. ovo je totalno izmanipuliran i bijesan narod ali ne vidim da vam jedna lambaša može i pomoći i odmoći u tome. njoj i severini je dobro, mrzili ih vi ili ne, osim toga devedeset posto stvari koji se o slavnima pišu su izmišljotine kako bi se vas zabavilo, ras..dilo a prikrilo vam pravu sliku stvari. i bolje vam je izaći na škrto sunce i uživati u zraku nego komentirati žene koje vam ništa nisu skrivile.bolje vam je rasmisliti o sebi, tko ste i gdje ste vi, skriveni iza svojih ekrana.. joj, joj, zemlje. što su učinili ovoj lijepoj hrvatskoj.

Avatar Jana
Jana
09:53 11.01.2011.

Gospođa da si napravi malo reklame (nije se pisalo zadnjih dana o njoj) zvala novinara . ispričala priću i potkrijepila sa slikama . Eto ti glupog članka!

OB
-obrisani-
20:52 11.01.2011.

Eto Doli, bas mi je drago da si malo ronjala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije