Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Između dvije vatre

Đokovićeva majka i supruga ne podnose se oko jedne stvari: Evo što joj Dijana zamjera

Foto: Profimedia
1/15
16.12.2023.
u 09:00

Jelena Đoković poznata je po tome da promovira zdrav način života, a svojoj djeci je sa suprugom nametnula vegetarijansku prehranu. Upravo tome se protivi Novakova majka DIjana koja se svojedobno osvrnula na njihovu prehranu.

Trenutno najbolji tenisač svijeta Novak Đoković i njegova supruga Jelena godinama su zagovornici zdrave prehrane, a svoje navike prenose i na djecu. U više navrata su isticali kako im takva prehrana odgovara te da nisu nikad bili zdraviji, a riječ je o vegetarijanskoj prehrani. Njihov devetogodišnji sin Stefan i šestogodišnja kći Tara rijetko kada imaju problema s prehladom, svojedobno je otkrila Jelena te napomenula da je razlog tome upravo hrana.

Jelena tvrdi kako je ključ te tajne upravo u zdravom doručku. Za doručak koristi kokosovo mlijeko u koje umiješa sjemenke, i to redom chia sjemenke, sjemenke konoplje, maka, lana... Večer ranije ih natopi mlijekom, a onda jutrom dodaje vaniliju, svježe voće i svježe cijeđen sok. Jednom prilikom za srpske medije otkrila je da su njihova djeca samo na biljnoj prehrani, čime se protivi Novakova majka Dijana Đoković. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje čuvene palačinke. Uvijek se čuje: 'Bako, pripremi nam palačinke!', pa se onda nadmećemo: 'Koje ćete, bezglutenske ili normalne?', a Stefan kaže: 'Bako, normalne, pusti te bezglutenske - otkrila je svojevremeno uz Dijana Đoković u emisiji Dok anđeli spavaju.

Naime, oni žive bez mesa i ribe, a Đokovići tvrde kako sve ono što im nedostaje dobivaju preko suplemenata. - Stefan je imao normalnu prehranu s mesom i ribom prvih godinu i pol dana, a onda je prešao na biljnu prehranu i on je dobro i zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj prehrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema s njenim zdravljem – kazala je ponosno Jelena. 

 

VIDEO: Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu

Komentara 1

DA
damascus
17:55 16.12.2023.

Što nas briga ta odrođena pašćad od preko Drine! Dnevna doza srboljubstva VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije