Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45 godina karijere

Diva sevdaha Hanka Paldum oduševila Zagrepčane u Lisinskom

Zagreb: Koncert Hanke Paldum u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/13
14.10.2019.
u 21:53
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
13:02 15.10.2019.

oduševio Zagrepčane

Avatar Golum
Golum
11:46 15.10.2019.

Bio sam na koncertu pa cu iz prve ruke i objektivno komentirati koncert a ne napuhavati kao VL. Ne moze se reci da je koncert odusevio zagrepcane jer je na koncertu bilo ljudi iz BiH, Banija, Slavonija, Zagorje i ostalih krajeva. Hanka je dokazala da je glazbena diva i kraljica sevdalinki. Orkestar odlican ali majstor tona ih je toliko pojacao da su nadglasali Hanku, bubnjevi preglasni...Hanka je meni se cini imala problema sa svojim mikrofonom jer je toliko nerazgovjetno pjevala da nisi znao sta pjeva...rijeci se nisu cule nego mumljanje a sjedio sam ispod zvucnika. Gost Leo pjevao tuzaljku pjesmu o necijoj tragediji i ubio čar koncerta 100%, gost Ivan Martic otpjevao duet sa Hankom odlicno kao i sto je pjesma odlicna. Pozivanje Bandica na stage da kaze tri rijeci sa promuklim glasom je bila idiotarija. Sve u svemu koncert je bio 7/10. Kategorija preporucujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije