Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa ga nije omelo

Dino Jelusić iznenadio potezom usred emisije uživo: 'Ako ovo nije bila najbolja scena iz RTL Direkta...'

Foto: RTL Direkt
1/3
03.08.2021.
u 14:30

Snimka gostovanja oduševila je mladog glazbenika. Jedan posebno zanimljiv isječak podijelio je na svom Facebook profilu.

Pjevač Dino Jelusić ovih je dana u fokusu javnosti zbog svog velikog uspjeha. Nakon što je popularna britanska hard-rock grupa Whitesnake objavila da je 30-godišnji Zagrepčanin postao njihov član, Dino ne prestaje s medijskim istupima. Ovih je dana gostovao i u popularnoj emisiji RTL Direkt kod urednice i voditeljice Mojmire Pastorčić. Snimka gostovanja oduševila je mladog glazbenika koji je jedan posebno zanimljiv isječak podijelio na svom Facebook profilu. 

"Ako ovo nije bila najbolja scena iz @rtl_hr direkta prošli tjedan, ja ne znam hahahahaha", napisao je Dino uz snimku na kojoj veže rep dok odgovara Mojmiri na pitanje je li njegov uspjeh dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti s rock'n'roll glazbom. 

– Ha, to je sad dosta diskutabilno – započeo je svoj odgovor Dino koji je u isto vrijeme popravljao frizuru i kosu vezao u rep. Snimka je odmah oduševila njegove pratitelje. "Kao i kod Samsona, snaga je u kosi!", "To samo pokazuje koliko si opušten i sav svoj", "Svoj đir furaj Dino!!!" samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjetimo, grupa Whitesnake prošli je tjedan objavila da će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo jer je njihov novi član Dino Jelusić. 

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake. 

Jelusić je prije dvije godine na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica je sa slavnom grupom i to što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Coverdale rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", poručio je tada Jelusić. 

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 21

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:12 03.08.2021.

Bože od čega se sve pravi vijest. Čovjek zavezao kosu. Jbt ti život...

BO
bolnaistina
14:45 03.08.2021.

Pastorčički budu oke ispale od čuđenja.

SN
sasa.novak.58
16:36 03.08.2021.

Oduševljen sam vezanjem kosice u repić. A osobito sam oduševljen time što je Dino oduševljen samim sobom. Može se čak reći da sam raspamećen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije