Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Twitteru

Albina oplela po Jacquesu i Nini Badrić: 'Poštujem ih kao glazbenike, ali zbog svog iskustva ne mogu i kao ljude'

Foto: Instagram
1/11
03.08.2021.
u 10:57

Osvrnula se i na svoj plasman na Eurosongu, ali i na neke iskusne kolege s estrade. – Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit na sebi. Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude – istaknula je Albina.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić (22), na svom je Twitteru odlučila odgovoriti na prozivke pratitelja s kojima se susreće na društvenim mrežama. Albina se s hejterima obračunala u nekoliko objava u kojima je, između ostalog, spomenula i Jacquesa Houdeka i Ninu Badrić koje, kako je napisala, poštuje kao glazbenike, ali ne i kao ljude. 

"Ajmo malo bit ozbiljni; Za početak naravno da čitam i pratim komentare, ali najviše od svega pazim kad, što i kako izjavljujem jer znam da ljudi vole izvlačit priču iz konteksta, pogotovo ako su kao dotična diskriminatorni. Pa da zatvorim ovu priču – nastavak u komentaru", započela je Albina uz screenshot komentara jedne od pratiteljica. 

Foto: Twitter

Osvrnula se i na svoj plasman na Eurosongu, ali i na neke iskusne kolege s estrade. "Nisam se plasirala u finale i život ide dalje", ne volim živit na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit na sebi. Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude", istaknula je Albina. 

Foto: Twitter

"Nadalje, izjavila sam da smatram da je to bio najbolji nastup u zadnjih nekoliko godina koji je RH poslala – pritom mislim na cjelokupni dojam – dakle nisam rekla da sam ja najbolja pjevačica ikad, ali iza gore navedenog stojim – bilo bi suludo da sam išta drugo izjavila s obzirom koliko je profesionalaca angažirano. Pritom, ne umanjujem ničiji trud, rad i angažman. Toliko od mene na ovu temu", zaključila je Albina. 

Foto: Twitter

Foto: Twitter
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

Ključne riječi

Komentara 73

DU
Deleted user
12:15 03.08.2021.

Jedno od većih dna u ovoj zemlji su kojekakve umišljenje estradne zvjezdice koje izvode, uz obaveznu dozu jadne golotinje, kojekakve pjesmuljke koje niti turbo pijan ne bi provario.

DU
Deleted user
11:19 03.08.2021.

neš ti zvijezda u ovom našem kokošinjcu. 4 mil. Hrvata i 2 mil. zvijezda, hvalite me usta moja....

PI
Pišmevrit
11:25 03.08.2021.

Nije joj bas mudro kaciti se sa Zakom, njegovo ime ipak ima tezinu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije