Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ga se?

Bio je član nekad popularnog hrvatskog benda, a evo kako danas izgleda i zašto ga rijetko viđamo

Foto: Youtube screenshot
1/8
03.08.2021.
u 13:30

Ovaj put objavio je fotografiju na kojoj je u Supetru na Braču s dvije žene kojima nije otkrio identitet, što nije čudno, jer Samardžić, osim što ponekad objavi koju fotografiju na društvenim mrežama, rijetko progovara privatnom životu.

Bivši član grupe ''Saša, Tin i Kedžo'', Tin Samardžić na društvenim je mrežama otkrio da je trenutačno opet u Hrvatskoj. Tin inače život i karijeru gradi u Americi, ali gotovo svako ljeto vraća se u Hrvatsku.

Ovaj put objavio je fotografiju na kojoj je u Supetru na Braču s dvije žene kojima nije otkrio identitet, što nije čudno, jer Samardžić osim što ponekad objavi koju fotografiju na društvenim mrežama, rijetko progovara privatnom životu

Foto: Instagram

Podsjetimo, prije točno 18 godina Hrvatsku je zatresla groznica boy benda ''Saša,Tin i Kedžo''. Sudionici prvog reality showa Story Super Nova postali su preko noći popularni, a njihova pjesma ''365'' još uvijek odzvanja u ušima mnogih koji su tada bili u tinejdžerskoj fazi.

Iako su djelovali samo godinu dana, dečki su uspjeli u tom periodu snimiti i album naziva ''Instant'', a nakon instantne slave svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša Lozar i Damir Kedžo posvetili su se solo karijerama koje još uvijek uspješno grade, dok je Tin Samardžić nestao iz javnog života. Nekoliko godina radio je kao direktor hotela Amor na Braču, a zatim se preselio u Ameriku.
Tin danas živi svoj američki san u New Yorku, a kako izgleda njegov život ''preko bare'' svojim pratiteljima često otkriva putem svog Instagrama. Od sudjelovanja u showu Story Super Nova nije se mnogo promijenio. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

 

Komentara 8

LI
LijeviDesničar
11:20 04.08.2021.

Saša, Tin i onaj treći

DU
Deleted user
14:03 03.08.2021.

Bio je član nekad popularnog hrvatskog benda....ja mislio u rvackoj se rece sastava ili to vise nije "cool" i "fancy" odkad ste postali anglosaksonci.

ZU
zunzara
13:45 03.08.2021.

tamo uspješno riba klozete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije