Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dida Toni pokazao svoju prekrasnu suprugu: 'Kada nas vide svi misle da mi je kći'

- Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo što postoji. To održava čovjeka - kazao je Toni i pokazao fotografije svoje obitelji - supruge Nazlije i sina Sejdina. Toni je i ponosni djed malom Leonu.
11. veljače 2019. u 18:46 27 komentara 129626 prikaza
Taljat Selmani Toni
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što je gostovao u skoro svim domaćim medijima, najpopularniji hrvatski umirovljenik Taljat Selmani Toni gostovao je i na Face TV u Sarajevu. U intervjuu koji je dao za Centralni dnevnik Senada Hadžifejzovića, Toni je kazao nešto više o sebi i svojoj obitelji.

I dalje popularan Umirovljenik Toni napravio je dva mala "prekršaja" i zato ga volimo, kaže psihologinja

Pričao je kako je nekad nosio modne revije, među prvima imao Mini Morris u bivšoj zemlji, ali i kako je osvojio suprugu.

- Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo što postoji. To održava čovjeka - kazao je Toni i pokazao fotografije svoje obitelji - supruge Nazlije i sina Sejdina. Toni je i ponosni djed malom Leonu. 

Poznati sudjelovali na humanitarnoj modnoj reviji vjenčanica na Sajmu vjenčanja Sajam vjenčanja VIDEO Toni na modnoj pisti pokazao rezultate vježbanja

Taljat Selmani Toni | Autor : Screenshot epodravina Foto: Screenshot epodravina

- Oženio sam najljepšu djevojku na svijetu. Ona je Turkinja, taman je prešla sedamdesetu. kad nas vide zajedno ljudi misle da mi je kći - kazao je Toni Selmani. 

Dida Toni ocjenjuje youtuberice POPULARNI UMIROVLJENIK Dida Toni komentirao Hanu: 'Ona samo gleda kako će pobijediti'

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar CountD
  CountD:

  dosta vise stim starim prdonjom. imao svoji 5 min salve. ima sigurno vaznijih tema kod nas.

 • ementalerlynx:

  To je sve na rangu Karleuše, Severine, Dalije, danas i Pokosice. Whatever, ja sam u mirovini i buljim u monitor. Bolje i takva zabava nego HRT. Thx.

 • petar13:

  Koja je ovo prcija od drzavice. nekakav lik i njegova bezvezna izjava napravile zvijezdu od njega. e mediji mediji, uz politiku vedre i oblace.