Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3, 2,1 - kuhaj!

Davorka i Vjeko još uvijek bez boda!

3, 2, 1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
29.05.2018.
u 23:51

Drugog dana turnira na 321-trgu, Davorka i Vjekoslav hrabro su se borili protiv Ružice i Barice pripremajući jelovnik od tri slijeda

Niti jedan tanjur u utorak navečer nije oduševio stručni žiri RTL-ovog kulinarskog showa. Andrea i Barbara podijelile su bod s Nikolinom i Ottom, dok su Davorka i Vjeko ostali kratkih rukava zbog – nijansi!

Drugog dana turnira na 321-trgu, Davorka i Vjekoslav hrabro su se borili protiv Ružice i Barice pripremajući jelovnik od tri slijeda. Međutim, Splićanima je svoj glas dao samo jedan član žirija, Ivan Pažanin, što nije bilo dovoljno da im se ispiše bod na tablici. Davorkini i Vjekini cannelloni s dimljenom pastrvom i skutom „čuli su se kao čips pod zubima“, filet hama u glavnom jelu bio je sočan, no lasagnete su bile debele „kao laminat“, dok je griz souffle s marelicama bio teksturom i okusom siromašniji od suparničkog.

„Pa što ako smo ostali bez boda. Barem tog samopouzdanja uvijek imamo. Imali smo mi tijekom showa i manje bodova i svega, pa nismo očekivali neke prolaze. Naše je samopouzdanje na nivou! Ja osobno mislim svaki put da ću pobijediti, a kad izgubim ne živciram se puno. Bit će šta Bog da! Ako ne, hvala i bog!“, rekao je Vjeko te dodao da će zasigurno u finale ući oni parovi koji će poraditi na organizaciji.

S druge strane, žiri se nije mogao odlučiti čiji je jelovnik druga dva para bolji, pa su Andrea i Barbara te Nikolina i Otto dobili po bod. Splićanke su imale bolje zapečene cannellone s dimljenim lososom i ricota sirom, ali su Nikolina i Otto pripremili za nijansu bolji filet romba na pari i riblji velute s lećom. Čak niti čokoladni ravioli s lješnjacima nisu odlučili o pobjedniku duela jer su, prema riječima Mate Jankovića, Andreini i Barbarini ravioli izgledali kao leteći opanci, a Nikolinini i Ottovi su se činili „malo ljepši“.

Sutra kandidate očekuje još jedan dan turnira. Hoćemo li napokon doznati koji parovi odlaze direktno u finale, a koji će se morati boriti za još jednu šansu, otkrit će nova epizoda kulinarskog showa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije