Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Prođi kraj mene"

Davor Radolfi u tišini i miru na otoku Kaprije dovršio je novu pjesmu

Foto: Privatni album
1/5
02.08.2020.
u 22:30

Nova pjesma "Prođi kraj mene" moj je najljepši tekst, zapravo moja poezija koju sam uglazbio. Vjerujem da će svatko u pjesmi prepoznati sebe. - kaže Radolfi.

Davor Radolfi ne gubi vrijeme u čekanju koncerata uživo i objavio je novu pjesmu "Prođi kraj mene". - Od kada nema koncerata, vrijeme sam provodio u studiju snimajući nove pjesme. Naravno, nedostaju mi koncerti, publika, glazbena druženja...ali to nije prepreka kada želim publici dati moju glazbu, lijepu poruku i podijeliti s njima emocije.. Nova pjesma "Prođi kraj mene" moj je najljepši tekst, zapravo moja poezija koju sam uglazbio. Vjerujem da će svatko u pjesmi prepoznati sebe. - kaže Radolfi.

Davor Radolfi je dugo na glazbenoj sceni i sada je posvećen kompletnom autorskom opusu, kreativno je aktivan. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Davor, spot je kreirala kći Lea Radolfi s kojom je već snimio duet (Novi čovjek sam sutra). - Ova pjesma za mene osobno ima jedan od boljih tekstova koji mi se dogodio u zadnje vrijeme. Nakon svih nedaća koje su zadesile Zagreb, otišao sam u Dalmaciju na otok Kaprije u šibenski akvatorij kod prijatelja ribara. Tamo sam u miru borova i šumu mora, dovršio glazbu za pjesmu "Prođi kraj mene".

Pjesma se sviđa publici, a Radolfi misli da se posebno sviđa ženama. Davor trenutno boravi u Istri i na Kvarneru, snimajući, kupajući se, posjećuje draga mu mjesta i ljude. - Jedva čekam da ovaj nesretni virus nestane iz naših života pa nastavljam "Adriatica Latina Tour" po Hrvatskoj i Sloveniji – kaže Davor sa sjetom ali i optimizmom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije